nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi visszatért

A nyári visszavonulása után ismét visszatért Schobert Norbi

Senkinek nem kívánja az elmúlt két év történéseit Norbi.

Schobert Norbit évek óta érik a szerencsétlenségek. Két évvel ezelőtt sztrókot kapott, tavaly komoly bajba került a cége, mely miatt majdnem az összes Update-üzlet bezárt, márciusban pedig végrehajtás indult a Norbi Update Lowcarb Zrt. ellen. A fitneszguru akkor azt mondta, csak egy könyvelési hiba miatt indíthatták el a végrehajtást. Később viszont bejelentette, kiszáll a Norbi Update operatív vezetéséből, és a jövőben kizárólag a termékfejlesztéssel foglalkozik majd.

Schobert Norbi

Schobert Norbi (Fotó: Tények Plusz)

A fitneszguru idén júniusban bejelentette, úgy érzi, elfáradt, ezért visszavonul. Mint mondta, ha egyszer vissza is tér, akkor inkább felesége támaszaként és menedzsereként teszi azt. Most viszont meggondolta magát. Úgy érzi, elég az önsajnálatból és mégis visszatér. Első edzésére a Tények Plusz is elkísérte. 

„Azt mondtam: így sajnálod magad? Te, vén! Ezt mondtam magamnak és onnantól kezdve elindult egy új cél. Elkezdtem felépíteni a régi Norbit. Megtalálni azt a Norbit, aki képes küzdeni, aki képes megújulni, aki képes újra 32 éves lenni – magyarázta Norbi, aki arra is kitért, most mi motiválja őt. – Az a célom, hogy minden embernek tudjak segíteni. Nem csak, aki el van hízva, olyan, aki férfi, aki nő, aki egy sztrókon átesett például…”

A kamerák elkísérték a fitneszgurut visszatérése utáni első edzésére, amin úgy izgult, mintha élete első edzése lenne. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top