nlc.hu
Egészség

Videó: így kapott sztrókot Schobert Norbi két éve

Schobert Norbert kiposztolta a biztonsági kamera felvételét, hogyan kapott sztrókot két éve

Többen elmentek a földön fekvő Norbi mellett, és körülbelül egy óra telt el, mire elvitték a mentők.

Schobert Norbert két évvel ezelőtt kapott sztrókot a családi házuk előtt. Rosszullétét a biztonsági kamerájuk is rögzítette, a megrázó felvételt most a közösségi oldalán tette közzé a fitneszceleb.

A videón látszik, hogy többen elmennek – autóval, kerékpárral – a földön fekvő Norbi mellett, és 25 perc telik el a rosszulléte kezdetétől, mire az egyik éppen hazaérkező szomszéd a segítségére siet. Később megérkezik felesége, Rubint Réka is, szivacsra fektetik, a lábát pedig felpolcolják Norbinak.

Csaknem 50 perc telik el, mire megérkezik az orvosi ügyelet autója két emberrel, majd nem sokkal később újabb két orvos jön. A rosszulléttől számítva végül körülbelül egy óra elteltével Norbit hordágyon elviszik.

A videót a képre kattintva tudod megnézni:

Schobert Norbert a háza előtt, amikor 2021 augusztusában sztrókot kapott

A földön fekvő Schobert Norbert a házuk előtt, amikor 2021 augusztusában sztrókot kapott (Forrás: Facebook/Norbi és az Update oldala)

A sztrókja kapcsán Norbi a jelenlegi állapotáról is beszélt: 

Többen írtátok, hogy szarul mozgok, bénán bokszolok. Elfogadom. 2 éve, 2 héttel a másodok covid oltás után is lázas voltam. Elmentem futni, nem szedtem véralvadás gátlót. Eljött a pillangó hatás. Ha Réka 8 és fél éve nem beszél rá Hacsira, nem élnék. Most már nem vagyok olyan bőbeszédű, mint voltam

– írta Schobert Norbert.

Azt is írta, hogy még nem száz százalékos a jobb keze, és hogy már másképp látja a dolgokat. „Egész életemben valami ellen harcoltam. Rosszul tettem. Most valamiért kezdek harcolni. Szolgálatba helyezem magam. A haza szolgálatába. Egy teljesebb élet, elfogadás, megértés, szeretet, őszinteség” – fogalmazott a fitneszceleb, aki csak sok-sok év után mondta feleségének azt, hogy büszke rá.

(Kiemelt kép: Facebook/Norbi és az Update oldala)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top