nlc.hu
Életmód

Rubint Réka ekkor érezte, hogy Norbi büszke rá

Rubint Réka: „Sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Norbi azt mondja, büszke vagyok rád”

Norbi először nem hitte el, hogy felesége meg tudja valósítani az álmait.

Rubint Réka és Schobert Norbi 22 éve élnek boldog szerelemben. Sokan joggal irigykedhetnek a házasságukra, ugyanis mindig büszkén vállalják érzelmeiket és azt is, ha nehéz időszakon mennek át. 

Rubint Réka

Rubint Réka (Fotó: rtl.hu)

Az elmúlt hónapokban Norbi sokszor kifejezte, mennyire támogatja feleségét nem csak az anyaságban, de a karrierjében is. Mint kiderült, ez nem mindig volt így. 

„Amikor a gyerekek picit nagyobbak lettek, várandós lettem Zalánnal. Ekkor jött az az érzés, ami bűntudatot is okozott bennem, hogy a világ legboldogabb embere voltam, de mégis hiányzott valami az életemből. Jött egy teljesen egyszerű válasz a tudatalattimból, hogy a Rubint Réka élete hiányzik. Azt mondta nekem a légzésterapeutám, hogy »Réka, akkor leszel igazán boldog, és akkor lesz teljes az életed, hogyha mered élni azt, amire vágysz« – magyarázta az rtl.hu-nak Réka, aki ezt követően talált rá arra a helyszínre, ahol 13 éve már tömegeknek tart aerobikórákat. Norbi az elején kételkedett benne, hogy kedvese képes lesz majd megtölteni a 250-300 férőhelyes sportcsarnokot, de Réka nem adta fel, hogy megszerezze férje elismerését. – Sok-sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Norbi azt tudja mondani, »Kicsim, nagyon-nagyon büszke vagyok rád«. Amikor a szívműtétje előtt elbúcsúztunk egymástól a kórházban, akkor mondta, hogy »Kicsim, bármi is történjen, azt tudnod kell, hogy büszke vagyok arra, hogy merted megvalósítani az álmaidat, és bármi is történjen, meg fogod állni a helyed a világban«.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top