nlc.hu
Sztárok

Újabb információk Schobert Norbi állapotáról

Schobert Norbi: „Amikor sokat a nyakadba veszel, a szív defibrillálhat és megindul egy vérrög fölfele”

Schobert Norbi újabb fejleményeket osztott meg az állapotáról.

Schobert Norbi múlt héten lett rosszul a családi házuk előtt, mentőhelikopter vitte kórházba. Az orvosok egyből a műtét mellett döntöttek, azóta pedig ismételten sor került egy operációra. Szerencsére időben megérkezett a segítség, ezért maradandó károsodás nélkül megúszta a fitneszguru. Most újabb infókat osztott meg az állapotáról.

„Köszönöm a sok-sok jókívánságot! Most már kezembe a papírjaim és lassan hazatérek. Részletes kivizsgálás után se találtak semmit, csak a stresszt. Amikor sokat a nyakadba veszel, a szív defibrillálhat és megindul egy vérrög fölfele. Ez az út ami ellen nem tudsz sem edzéssel, se étrenddel tenni. Hogy legyek antistresszes, ha a munkám, a küldetésem miatt állandó támadásban vagyok? Nem tudom, de most ezt kell megtanulnom. 50 felett más reakció, mint 25 éve, amikor megismertetek. Egyvalamit köszönhetek az orvosoknak, az életnek, a kondíciómnak: Hogy épségben, károsodás nélkül mehetek haza! Egy új esély, hogy ne csupán a bevitt táplálékkal és a mozgással, a lélekkel is meg kell ismerkedjem! El kell engedjem az emberi gonoszságot, nem reagálnom többet csak a pozitív megkeresésekre. Talán csak ennyi. A lecke” – írta a közösségi oldalán Schobert Norbi.

Még több sztárhír: 

schobert norbi

Schobert Norbi (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top