nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi szépen gyógyul

Rubint Réka újabb részleteket osztott meg Norbi gyógyulásával kapcsolatban: ,,Maradandó károsodás nélkül vészelte át a történteket”

Rubint Réka közös képet posztolt a férjével és újabb fejleményeket osztott meg az állapotával kapcsolatban.

Ahogy azt mi is megírtuk, Schobert Norbi múlt héten az otthonában rosszul lett, mentőt hívtak hozzá, majd kórházba szállították. ,,Mivel a hír olyan, mint a futótűz, ezért szeretném a találgatásokat megelőzni és tájékoztatni Titeket arról, hogy ma reggel a Szerelmem az otthonunkban rosszul lett. Azonnal mentőt hívtunk, az állapotát sikerült stabilizálni! Kórházba szállították , jobban van, Vele és mellette vagyok!” – írta akkor Rubint Réka.

Azóta kiderült, hogy enyhe lefolyású sztrókja volt a fitneszgurunak, de mivel időben érkezett a segítség, nem maradt nyoma. A fejleményekről is tájékoztatta a követőket Rubint Réka.

,,Norbi csütörtökön reggel minden előjel nélkül hirtelen rosszul lett és a házunk előtt összeesett. Az Isteni gondviselésnek köszönhetően épp otthon voltam, a szomszéd épp akkor sétált ki a házukból, így azonnal észlelte a történteket és becsengetett, szólt nekem.
Azonnal mentőt hívtunk és a ház előtt stabilizáltuk az állapotát. Rövid időn belül megérkezett a sürgősségi és légi segítség, a diagnózis: sztrók. Sztrók, ami sajnos bárkivel, bármely életkorban és kondícióban előfordulhat. Nem történt agyvérzés, egy vérrög elzáródást okozott az agyban. A Légimentők és az Országos Mentőszolgálat gyors és profi ellátásának, az azonnali kórházi vizsgálatokat követő vérhigításnak köszönhetően, sikerült stabilizálni az állapotát és a koponya CT vizsgálatot követően az orvosok azonnali műtétet javasoltak. A katéterrel történő beavatkozással, sikerült eltávolítani az elzáródást okozó vérrögöt. Szerencsére minden beavatkozás időben megtörtént, így maradandó károsodás nélkül vészelte át a történteket. Norbi beszéde, mozgása, emlékezete teljesen helyreállt, állapota stabil, jelenleg is a legjobb kezekben van” – írta Rubint Réka a közösségi oldalán.

Még több sztárhír: 

schobert norbi rubint réka

Schobert Norbi és Rubint Réka (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top