nlc.hu
Sztárok

Szőke Zoltán reagált Leo videójára

Szőke Zoltán reagált Leo videójára: ,,A mondás szerint mindig az kiabál, akinek a háza ég”

Szőke Zoltán a Mokka vendége volt, ahol Leo szavaira is reagált.

Szőke Zoltán és Nagy Zsolt Leo között a Totem első napjától kezdve nagy volt a feszültség, többször összeszólalkoztak. A nézőknek nagyon nem tetszett Leo reakciója, miután a színész kiesett pénteken. Az egykori valóságshow-hős egy videóval reagált a nézői kommentekre, amelyben durva dolgokat állított Szőke Zoltánról. A színész a Mokkában magyarázta meg az igazát.

,,Érdekes, a mondás szerint mindig az kiabál, akinek a háza ég. Az ember önmagából indul ki. Pontosan ez a kamerán kívüli viselkedés volt, ami nálam kicsapta a biztosítékot, az a mentalitás, amit a srácok létrehoztak és nyomták a nap huszonnégy órájában. Összezárt közegben voltunk. Az, ami lement adásban, ezt nem tudtam szó nélkül hagyni. Én megmondóember vagyok, megmondom, ha valami nem tetszik, ha valami bánt engem, ha valami zavar, és ezt nem mindenki tudja fogadni azzal a toleranciával, ami illene, hogy meg legyen egymás felé” – mondta Szőke Zoltán.

szőke zoli vs leo

Szőke Zoli elmondta a véleményét Leóról (Fotó: TV2)

Még több sztárhír:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top