nlc.hu
Sztárok

Szőke Zoli a kamerák mögött

Leo keményen bírálta Szőke Zoltánt – elmondta, hogy viselkedett a színész a kamerák mögött

Leót sokan támadták Szőke Zoltán kiesése után, ám az egykor valóságshow-szereplő őszintén elmondta, hogy miért alakult ki benne az ellenszenv.

Csupán pár nap telt el a Totem című kalandrealityből, a sztárok máris egymásnak esnek. Várható volt, hogy több ennyire különböző karakter nem tud majd mindenben egyetérteni, de Nagy Zsolt Leo és Szőke Zoli között különösen kiéleződött a vita. A színész kiesett a legutóbbi párbaj során, a többiek pedig ölelkezve búcsúztak tőle, amin a korábbi valóságshow-hős eléggé kiakadt. Mivel ezért nagyon sokan betámadták a közösségi oldalon, egy videóban vallott színt, hogy miért is antipatikus neki Szőke Zoltán.

,,Kaptam én most rendesen. Vagyok gusztustalan féreg, szánalomhadjárat… Amivel igazából nincs baj, mert láttok egy ilyen műsort, talán még én is ezt írnám, hiszen ha valakinek alapjába véve nem vagyok szimpatikus, akkor tök mindegy, mit csinálok. Egy gondolatot hadd jegyezzek meg. Kíváncsi lennék, mit tennétek akkor, ha Zoli részegen, ordibálva jegyzi azt meg mindenkire, a lányokra, ránk, Gabira, hogy sárban fetrengő kutyák vagytok, mit ugattok nekem, senkik vagytok! Hazudozott össze-vissza, nem vállalt fel semmit, abban a pillanatban, amikor bekapcsolt a kamera, ő a jófiú. Na ez az, amit én nem vagyok hajlandó elviselni” – mondta Leo a videójában.

szőke zoltán

Szőke Zoltán (Fotó: TV2)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top