nlc.hu
Sztárok

Leo és Szőke összevesztek

Totem: Leo mindenkibe beleállt, aztán Szőke Zoltán is felemelte a hangját

Már a második napon kijött a feszültség a versenyzőkből, Leo és Szőke Zoltán is felemelte a hangját.

Még csak második napja tart a Totem, máris kijött a feszültség a versenyzőkből. A tegnapi versenynap után Novák Zalán leült a csapata férfi tagjaival és elmagyarázta nekik, hogy ő segíteni akar és bár lehet, hogy néha dirigálásnak tűnik, a tanácsai csak a javukat szolgálja. Leo ezen egyből felhúzta magát és el is mondta a véleményét, majd Szőke Zoltán reagált az elhangzottakra.

,,Annyi energiát elvon és annyi kilőtt, üres patront hagytok magatok mögött… Abban hiszek, hogy ez nem vezet sehova. (…)Nagyon messze vagyunk egy csapatról. Ez az ismerkedés korszak számomra több időt igényel” – mondta Szőke Zoltán, aztán Leo is felemelte a hangját. 

,,Azt gondolom, hogy olyan pofonokat osztogattok, amik nem feltétlenül jogosak és visszafelé, egy másik világképből ugyanígy lehetne osztogatni a pofonokat. Ebben az oda-visszába nem szeretnék belemenni, jó lenne alkalmazkodni, én is alkalmazkodok, ti nem tudjátok, én valójában milyen vagyok” – részletezte Leo. Szőke Zoltán szerint félre kéne rakni az egót és előtérbe helyezni a csapatot, hiszen egyelőre nem az egyéni játéknál tartanak.

Te csak egy csöpp vagy a tengerben

– mondta. Leo aztán azzal jött, hogy nem tudja hova tenni az egykori Barátok köztöst, hiszen próbált már hozzá közeledni, de Szőke ezt nem viszonozza.

szőke zoli vs leo

Szőke Zoli összekülönbözött Leoval (Fotó: TV2)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top