nlc.hu
Sztárok

Dallos Bogi és Puskás Peti esküvői előkészületei

Ezért jött ilyen gyorsan Dallos Bogi és Puskás Peti esküvője

Már a lagzijukról is kiderültek részletek.

Mint arról beszámoltunk, Dallos Bogi már túl van a lánybúcsúján, akárcsak Puskás Peti a legénybúcsúján, így napokon belül kimondják a boldogító igent. A Blikk megtudta, hogy miért most tartják a szerelmesek az esküvőt.

Dallos Bogi és Puskás Peti

Dallos Bogi és Puskás Peti a 2019-es X-faktor forgatásán jöttek össze – Fotó: Sajtóklub

Petinek nagyon sűrű lesz az ősz és a tél, ugyanis ötödik alkalommal ül az X-Faktor mentori székében, így a ceremóniát nagy valószínűséggel az élő show előtt megtartják” – árulta el a pár egyik közeli ismerőse.

A nászút azonban még kérdéses: Bogiék szeretnének Amerikába menni, ám nem biztos, hogy egy többhetes tengerentúli út most belefér az idejükbe. Így valószínű, hogy az esküvő után csupán pár napra utaznak el valahová.

Mint a bulvárlap írja, az mindenesetre biztos, hogy a lagzi menüsorának elkészítése sok szervezést igényel, hiszen a hagyományos ételek mellett vegán fogásoknak is az asztalra kell kerülni, mivel Puskás Peti és több vendég is vegán.

Olvass még Dallos Bogiról és Puskás Petiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top