nlc.hu
TV-sztárok

Dallos Bogi a kapcsolata elejéről

Puskás Petit a barátai le akarták beszélni Dallos Bogiról, mert nem hitték, hogy összejöhetnek

Sok idő telt el, mire Dallos Bogi és Puskás Peti között kialakult a szerelem.

Puskás Peti és Dallos Bogi másfél éve vannak együtt, múlt vasárnap óta pedig jegyben járnak. A szerelmesek nagyon óvatosak voltak a kapcsolatuk elején, nem akarták elsietni a bejelentést, végül egy paparazzi fotó buktatta le őket. Az énekesnő most a Manna fm-en hallható Trió! rádióműsorban beszélt róla, hogy eleinte csak barátként nézett a The Biebers frontemberére, és öt hónap telt el, mire megváltoztak az érzései. 

„Barátként tekintettem rá, de annyira udvarolt, hogy megszerettem és szerelmes lettem belé. (…) Nagyon hosszú idő telt el, szerintem egy 5 hónap volt… Kitartó volt, már minden barátja le akarta igazából beszélni, hogy ebből szerintük nem lesz semmi. Azt gondolták, ebből már nem lesz kapcsolat, mert ha ennyi időnek kell eltelnie, akkor nem fog működni”

– árulta el Dallos Bogi a műsorban. Bár az eljegyzésről nem árult el több részletet, mint amennyit eddig, azt elmondta, hogy mindig arra vágyott, hogy normál körülmények között tegyék fel a nagy kérdést, és ne a nyilvánosság előtt.

Tegnapi vendégeink Dallos Bogi és Puskás Peti - apuskaspeti voltak! 🙂 Ne felejtsétek el, hogy minden pénteken este 19:00-21:00ig hallgathattok minket a 98.6 Manna fmen! 🙂

Közzétette: Trió – 2021. február 27., szombat

Ezeket a sztárokat is eljegyezték:

Dallos Bogi és Puskás Peti

Dallos Bogi és Puskás Peti (Fotó: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top