nlc.hu
Sztárok

Szülinapján kérték meg Paris Hilton kezét

Öröm, boldogság: születésnapján kérték meg Paris Hilton kezét

A híres életművésznő Instagram-oldalán jelentette be az örömhírt látványos fotók kíséretében.

Paris Hilton és szívszerelme, Carter Reum már egy éve járnak, és ennek örömére most nagy esemény következett be a pár életében. Ők ketten egy magánszigeten (!) ünnepelték Paris negyvenedik születésnapját, és hófehér ruhában szexiztek éppen, amikor Carter letérdelt, hogy megkérdezze, amit egy szerelmes férfinak meg kell kérdeznie: Hozzám jössz feleségül? Nem akarjuk fokozni a feszültséget és az olvasóink türelmével játszani, ezért gyorsan eláruljuk: igent mondott, aminek csalhatatlan jele, hogy Instagramon büszkélkedett el a hírrel – írja a Ladbible.

Ha megtalálod a lelki társad, azt nemcsak tudod, hanem érzed is

– avatott be minket gondolataiba Paris, aki attól is a mennyekben érezhette magát, hogy Reum a születésnapjára egy különleges utazással lepte meg őt egy trópusi szigetre, ahol már elő volt készítve egy pompás, virágokkal díszített helyszín a lánykérésre. A nagy eseményre egy kellemes, romantikus vacsora után került sor.

Mindig is ilyen lánykérésről álmodoztam, amit aztán egy nagy ünnepség követett a családdal és a barátokkal. Carterrel az oldalamon tudom, hogy bármi lehetséges.

Az internetet a hír bejelentése óta elárasztották a celebek (Kris Jenner, Heidi Klum satöbbi) gratulációi.  Paris már korábban is beszélt arról a People magazinnak, hogy kész arra, hogy a Reummal való kapcsolatában a következő szintre lépjen. Hiltonnak már van némi rutinja az eljegyzések terén: Chris Zylka, Paris Latsis és Jason Shaw után Carter Reum a negyedik szerencsés, aki megkérhette a kezét.

Paris Hilton körül mindig zajlik az élet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top