Sztárok

Fotókon és videón Paris Hilton eljegyzése

Az örökösnő a magán- és szerelmi életét uszkve 15 éve éli a globális nyilvánosság előtt. Pont az eljegyzést titkolná el?

Paris Hilton életének nagyjából bármelyik eseményét (mínusz ébredés) egyfajta szenzációként kezeli a világsajtó, ennek köszönhetően mi sem állunk ki a közlések sorából. Elég megnézni a legutóbbi hírek színességét: 

Ugye érezhető, hogy milyen változatos élet az övé, főleg, hogy mindezt egy férfival is megosztja. Mint azt például a People magazin is megírta, az örökösnő ujjára eljegyzési gyűrűt húzott a fiúja, Chris Zylka. „Annyira izgatott vagyok, hogy eljegyzett életem szerelme, aki egyben a legjobb barátom is – mondta a lapnak. – Sosem voltam ilyen boldog, sosem éreztem magam ilyen biztonságban, és sosem éreztem, hogy ennyire szeretnének. Chris maga a tökély számomra, hiszen megmutatta, hogy tündérmesék igenis léteznek.”

The most romantic moment of my life! 😍💎 #Engaged 👰🏼

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés,

Az eljegyzés a sztárok kedvelt síközpontjában, a coloradói Aspenben esett meg. A gyűrű 20 karátos, körteformájú gyémánt, innen nézve veszettül drága: 

#GoldenGirl ❄️👑👱🏼‍♀️💎❄️

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés,

Paris Hilton mutogat:

Life is Beautiful ✨💛✨

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top