Sztárok

Valódi vízesés, élő tigris, rózsaszín Bentley – a leghajmeresztőbb karácsonyi ajándékok a celebvilágból

Biztos vannak a sztárok közt is olyanok, akik az apró, kézzel készített ajándékokra esküsznek, de mi most nem velük foglalkozunk, hanem a másik véglettel. Szóval csak óvatosan a sorok közt, mert innentől a lap aljáig luxyriadó van érvényben!

Mit ajándékozzunk annak, akinek mindene megvan? Noha a kérdés amolyan sóhajként rendszeresen elhangzik, igazán komolyan nem sokan kénytelenek feltenni maguknak. A sztártársadalomban viszont tényleg égető probléma tud ez lenni, és születnek meglehetősen erős válaszok is a kihívásra, amit a celebeknél landoló karácsonyi ajándékok egy része ékesen bizonyít. Ezek közül válogattuk ki a legelképesztőbbeket az idei ünnepre.

Mariah Carey Rolls Royce-a Nick Cannontól

Autót ajándékozni eleve nem közkeletű dolog, de még autót ajándékozni sem ugyanaz, mint egy Rolls Royce Phantommal lepni meg valamelyik szerettünket – márpedig Nick Cannon éppen így tett 2011-ben, hogy emlékezetes legyen akkori felesége, a karácsonyban eleve erős Mariah Carey ünnepe. A hatás nem is maradt el: az énekesnő napok múlva azt posztolta az Instagramra, hogy még mindig próbálja megemészteni az uszkve 400 ezer dolláros ajándékot, amihez egyébként járt a mommyMC rendszám is.

Fotó: Profimedia

Victoria Beckham csomagocskája David Beckhamtől

Szerintünk semmi nőies nincs a Rolls Royce Phantomban, de nyilván tévedünk, ugyanis ilyet kapott Victoria Beckham is a férjétől 2005-ben. Ráadásul járt még hozzá egy százezer dolláros, gyémántokkal díszített táska, és a kettő együtt is csak kis kiegészítés volt a mellé a 2,4 millió dollárt érő, rubinokkal és gyémántokkal ékes nyaklánc mellé, amit a híres párizsi Boucheronnál csináltatott David Beckham. Kíváncsiak lennénk, ezt így mennyi idő volt megemészteni, ha egy árva Phantomot napokba telik.

Fotó: Getty Images

Lady Gaga lova a lemezkiadójától

A munkahelytől karácsonyi ajándékot kapni önmagában is nagy dolog, ahol pedig egy lóval kedveskedik a főnökség az embernek, ott egészen nyilvánvaló, hogy megbecsülésben nincs hiány. Persze az idén nagy betegség után visszatért Lady Gagának nem a szó klasszikus értelmében vett munkahelye a lemezkiadója, amely tényleg egy lovat ajándékozott neki 2015 karácsonyán, úgyhogy aki bérből és fizetésből él, az azért ne ehhez mérje magát és a saját státuszát.

Fotó: Profimedia

Rihanna Porschéja a lemezkiadójától

Igyekezett mozgásban tartani a kiadója Rihannát is, de a Roc Nation egy teljesen más sebességfokozatban gondolkozott, mint Lady Gaga lemezforgalmazója: a barbadosi sztár egy Porschét kapott tőlük karácsonyra. Mondjuk, hozzá sokkal jobban is illett ez, elég csak elolvasni a témába vágó, vígan phuckozgató Instagram-posztját.

Paris Hilton Bentley-je Paris Hiltontól

A hétköznapi embernek néha jól esik, ha saját magát is meglepi valami aprósággal. Hogy celebéknél hogy megy ez, arról nem sok fogalmunk van, azt viszont tudjuk, hogy a melleivel zsonglőrködő Paris Hilton elég jellemző módon szeret önmagának ajándékozni, és nem is vacakol apróságokkal – 2008 karácsonyán például egy 200 ezer dollár értékű, rózsaszínre fényezett Bentley-vel kedveskedett a benne élő kislánynak, aki ábrándjaiban még mindig a pink Barbie Corvette-et tologatja. Ez igazából annyira kerek történet, hogy nem is nagyon van mit hozzátenni.

Fotó: Profimedia

Brad Pitt vízesése Angelina Jolie-tól

Mint látható, a sztárvilágban sem kell pánikolni, ha nincs az embernek egyedi ajándékötlete karácsonyra, hiszen ahogy a kevésbé csillogó életet élők bármikor vehetnek egymásnak zoknit vagy nyakkendőt, úgy errefelé is nyugodtan bevethető mentőövként egy szép autó. Szerencsére azonban akadnak hírességek, akik szeretnek fantáziát vinni az ajándékozásba: Brad Pitt például olyan házra vágyott, ahol egy vízesés csobogását hallgathatja, a szenvedélye pedig az ácsmunka, ezért a kutyáját is tűsarkúban sétáltató Angelina Jolie 2006-ban vett neki egy vízesést Kaliforniában, amihez nyugodtan lehetett építkezni. Milyen kár, hogy vége ennek a kapcsolatnak, ahol így egymásra voltak hangolódva a felek, és megvolt hozzá az anyagi hátterük is, hogy azt adják egymásnak, amit szeretnek.

Kim Kardashian kézitáskája Kanye Westtől

Végre valami, amivel az átlagember is tud azonosulni, igaz? Na azért csak lassan a testtel. Ez a táska nem éppen egy aluljárói, de még csak nem is egy menő üzletből származó konfekciódarab, hanem egy teljesen egyedi műalkotás, amire a neves képzőművész, George Condo festett a saját kezével, természetesen valami egészen kanyésat. Kim Kardashian nem is győzte hashtagekkel, miután előkerült a csoda a West család 2013-as karácsonyfája alól: csak úgy röpködött az Instagramján a sok #KézzelFestettGeorgeCondo meg #KarácsonyiAjándékYeezytől.

Fotó: Profimedia

Suri Cruise 130 ezer dolláros ajándékesője Tom Cruise-tól

Egy gyerek általában rengeteg ajándékot szeretne, és melléjük még néhány másikat is, de Suri Cruise ezen a téren úgy előzi az átlagkölyköket, mint Rihanna az ajándék Porschéjával a karácsonyi lován ügető Lady Gagát: az akkor ötéves kislány 2011-ben 130 ezer dollárnyi kívánságot hozott össze, közte egy élő pónilóval, gyémánt fülbevalókkal és dizájnerruhákkal, mert „tündérhercegnő” akart lenni. Apjától pedig természetesen mindet meg is kapta, hiszen a tündérhercegnők sosem sírhatnak.

Fotó: Getty Images

Floyd Mayweather élő tigrise az alkalmazottaitól

A végére tartogattuk a csúcspontot: lifestyle brandje, a Money Team alkalmazottai a profi ökölvívó Floyd Mayweathert 2015-ben egy ritka bengáli tigrissel lepték meg karácsonyra. Ha van minden ízében tökéletes sztori, az ez, hiszen mit működtessen egy profi ökölvívó, ha nem lifestyle brandet, és hogy hívják ezt a lifestyle brandet, ha nem Money Teamnek, az alkalmazottak pedig mit is adjanak a vagizni imádó nehézfiúnak, ha nem egy háziállatnak alkalmatlan egzotikus ragadozót, és persze abból is lehetőleg egy veszélyeztetett faj képviselőjét. Boldogabb karácsonyt mindenkinek!

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top