nlc.hu
Sztárok

Eljegyzésre vágyik Molnár Anikó

Molnár Anikó reméli, jövőre már jegygyűrű lesz az ujján

Olyan társra vágyik, aki úgy fogadja el őt, ahogy van.

Molnár Anikó szeretné, ha egy év múlva már jegygyűrű lenne az ujján – árulta el az rtl.hu-nak. A sminktetoválóként dolgozó egykori valóságshow-sztár bízik abban, hogy hamarosan rátalál a nagy Ő-re, ám – mint bevallotta – nagyon megválogatja, kit enged közel magához. Elmondása szerint rengeteg udvarlója lehetne, a kávémeghívástól egészen a wellnesshétvégéig terjednek a felajánlások. Ha viszont az összes meghívásra igent mondana, a következő két évet csak azzal töltené, hogy mindenkivel találkozzon.

Molnár Anikó

Molnár Anikó – Forrás: RTL / Fókusz – videó (2023. április 25.-i adás)

Az OnlyFans-modellként is dolgozó híresség azonban fontosnak tartja, hogy a leendő párja úgy fogadja el őt, ahogy van, és ne akarja megváltoztatni. „Mindenki egy csomaggal érkezik egy kapcsolatba. Az én csomagom az OnlyFans, hozzám tartozik. Én is elfogadom mindenki csomagját, nem ítélkezem, ugyanezt várom majd el a páromtól is” – jelentette ki Molnár Anikó, hozzátéve: szerinte egy kapcsolat hosszú távon csak akkor működhet, ha elfogadásra épül.

Bevallotta, nem hisz a személytelen netes ismerkedésben, viszont most túlságosan elfoglalt a két munkájával, így nem igazán fér bele az életébe a randizgatás.

Molnár Anikó amúgy 5 év szingliség után keres most társat. Az erotikus munkával foglalkozó, egykori Nagy Ő-nek egyébként konkrét elképzelései vannak a leendő párjáról: a külső számára teljesen mindegy, a személyisége viszont az övéhez legyen hasonló. „Abban nem hiszek, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Ott pont az a rengeteg kompromisszumkötés, ami egy idő után zavaró lehet. Inkább a hasonló emberek azok, akik jól tudnak együttműködni. Hasonló legyen az érdeklődési kör. (…) Olyanra vágyom, akinek ugyanaz a célja az életben, akinek ugyanazok a vágyai” – árulta el nemrég a Mokkában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top