nlc.hu
Család

Társra vágyik Molnár Anikó

5 szingliév után immár párra vágyik Molnár Anikó: „Megfogjuk egymás kezét és végighaladunk a sírunkig”

Elárulta az egykori Nagy Ő, milyen férfit keres.

Öt év szingliség után társra vágyik Molnár Anikó. Az erotikus munkával foglalkozó, egykori Nagy Ő-nek konkrét elképzelései vannak a leendő párjáról.

Molnár Anikó

Molnár Anikó már nagyon szeretne egy jól működő párkapcsolatot – Forrás: TV2 / Mokka – videó

“Eddig sem volt egyszerű a párkeresés az életemben, és most ezzel a munkával még nehezebb nyilván, mert ez egy csomag, ami velem jár. Nincs az a férfi, aki miatt erről lemondanék. Még akkor sem, ha azt mondja: odaadom én neked azt a pénzt, amit ezzel keresel. Onnantól kezdve kiszolgáltatottá válnék, és azt meg nem szeretném. Másnak gyereke van, volt felesége, én azt elfogadom, vagy éppen azt, amit csinál. Én nem változtatok meg senkit, nem is akarok megváltoztatni, mert az már szerintem egy kényszerhelyzet, ideig-óráig működhet, ha az ember a másikat változtatgatja”jelentette ki a Mokkában.

Arra a kérdésre, hogy alapvetően milyen típusú férfire vágyik, bevallotta, hogy számára teljesen mindegy a külső. “Most már eljutottam arra a pontra, hogy ember legyen. A személyisége hasonló legyen mint az enyém, mert abban nem hiszek, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Ott pont az a rengeteg kompromisszumkötés, ami egy idő után zavaró lehet, szerintem. Inkább a hasonló emberek azok, akik jól tudnak együttműködni. Hasonló legyen az érdeklődési kör, például a háziállatokhoz való hozzáállás. (…) Olyanra vágyom, akinek ugyanaz a célja az életben, akinek ugyanazok a vágyai, és megfogjuk egymás kezét és végighaladunk a sírunkig” – árulta el az OnlyFans-modellként dolgozó Molnár Anikó.

Elmondása szerint régebben sokkal könnyebben lett szerelmes, sokkal hamarabb elkezdett vonzódni az adott illetőhöz, ám most ez már nem érvényes rá. “Én most már olyanra vágyom, akinek már rendezett az élete, ugyanaz van neki, mint nekem, megfogjuk egymás kezét és most már csak élményeket gyűjtünk, tehát nem arról szól már az én életem, hogy családot szeretnék alapítani, szülni… ezen már réges-rég túl vagyok. Most már csak egy társra vágyom. Nagybetűs társra, aki nagybetűs ember” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top