nlc.hu
Szex

Molnár Anikó OnlyFanson

A 47 éves Molnár Anikó is regisztrált az OnlyFansre: „Ne csak az járjon jól, aki nézi, hanem az is, akit néznek”

Meztelen fotóival keresné meg a kenyerét.

Molnár Anikó, az egykori Nagy Ő komoly döntést hozott: meztelen fotókat tölt fel magáról az OnlyFans fizetős erotikus oldalra. A tagok minél több pénzt fizetnek, annál többet láthatnak….

Az ötletet egy Instagram-posztja adta, pontosabban egy félmeztelen fotó, amelyre rengeteg komment érkezett férfiaktól, sőt volt, aki már péniszfotót is küldött neki. Az anyagi gondokkal küszködő celeb arra gondolt, ebből profitálni is tud, „ne csak annak legyen jó, aki nézheti, hanem annak is, akit néznek”.

Az OnlyFans fizetős erotikus oldal. Ez a platform egy internetes tartalom-előfizetési szolgáltatás, melyet elsősorban olyan hölgyek használnak, akik ugyan a testüket árulják, de fizikai kontaktus nélkül. Vagyis mindent a szemnek, de semmit a kéznek. 

„Egy jó ideje gondolkodtam azon, hogy elindítok egy OnlyFans-oldalt, és most már meg is tettem az első lépéseket. Regisztráltam, és már el is fogadták a jelentkezésemet. A további lépésekkel azonban nem vagyok teljesen tisztában, így még nem él az oldalam. Úgy gondolom, hogy az induláshoz és a további működtetéshez szükségem lesz majd egy szakemberre, akit még keresek – mondta el a Borsnak a 47 éves Anikó, aki szerint filterek nélkül is esztétikus egy női test.

Molnár Anikó

Fotó: Palikék világa Youtube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top