nlc.hu
TV-sztárok

Molnár Anikó nehéz de logikus döntést hozott.

Molnár Anikónak tőkére volt szüksége, nehéz döntést kellett meghoznia

Molnár Anikónak el kellett adnia a pomázi házukhoz tartozó gyönyörű telkük felét.

A híresség évtizedekkel ezelőtt költözött az édesanyjával abba a házba, amihez  egy hatalmas, külön bejáratú kert is tartozott. Az évek során sokat amortizálódott Anikóék ingatlanja , a fűtésrendszer is idejétmúlt: elkerülhetetlen volt a beruházás, ahhoz azonban tőkére volt szükség, ami nem állt Anikóék rendelkezésére.

Ekkor jött az ötlet, hogy el kell adni a telek felét. Molnár Anikó azt mondta a Borsnak, hogy a hirdetés feladása után nem sokkal jelentkezett az első vevőjelölt, akivel végül meg is köttetett az üzlet. Anikónak érzelmileg nehéz döntés volt, de annak örül, hogy az eladás lehetővé teszi, hogy korszerűsítéseket végezzenek a házukon, és végre ne kelljen azon aggódni, hogy ki tudják- e fizetni a rezsijüket.

Molnár Anikó

Fotó: Facebook

Molnár Anikó manapság arról beszélt, hogy kiégett a férfiaktól: szerinte a mai világot kizárólag az érdekek mozgatják és ez a kapcsolatokban sincs másképp. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top