nlc.hu
TV-sztárok

Molnár Anikó a szerelemről

Molnár Anikó: „Manapság már a férfiak is megnézik, mennyire tehetős egy nő”

Azt mondja, számára a belső értékek a legfontosabbak.

Molnár Anikó már nem hisz a szerelemben: az előző kapcsolatai mind kudarcba fulladtak, ez pedig – állítása szerint – többek között azért van, mert a mai világot kizárólag az érdekek mozgatják és ez a kapcsolatokban sincs másképp. 

„Manapság már a férfiak is megnézik, mennyire tehetős egy nő. Ami nem feltétlenül baj, de a nemek közötti tisztelet egyszerűen elveszett. Érzelmi trógerség van. Amikor egy friss kapcsolatban valaki azonnal azt kiabálja, hogy így szeretlek, úgy szeretlek, ott van a legnagyobb baj. Ezek csak hirtelen fellángolások, és a tüzet életben tartani baromi nagy meló! Hiszek a szerelemben, de ma már inkább mégis a csodában” – mondta a Story magazinnak Molnár Anikó, aki nem feszül rá a partnerkeresésre. 

„Ha valami működik, az az első másodperctől kezdve megy, kompromisszumok nélkül. Csak azért nem kell senki, hogy legyen mellettem valaki. Ebből elegem van! Akkor inkább végigküzdöm magam az életen egyedül. Így is a terhek, tapasztalatom szerint, jórészt az én vállamon vannak. Úgy állok helyt nőként, hogy nem árulom a testemet. Igaz, azt sem ítélem el! Ha arról lenne szó, hogy nem tudok enni adni a kutyáimnak, és fenntartani az otthonom, inkább belemennék ebbe, mint egy hazug, szemét, számító kapcsolatba” – részletezi a celeb.

Hozzátette, nem a külsőségekre ad, számára az a legfontosabb, hogy az adott személy belső értékei megfelelőek legyenek.

További részletek a ma megjelent Storyban:

Kovács Áron és 25 évvel fiatalabb párja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top