nlc.hu
Család

Molnár Anikó a párkeresésről

Molnár Anikó elárulta, milyen férfira vágyik

Elege van a szingliségből.

Molnár Anikó tavaly februárban indította el OnlyFans-oldalát, mellyel már a kezdetektől egészen jól kasszált. Az egykori Nagy Ő erotikus fotókkal kezdte, de ahogy belejött, már felmerült, hogy jó pénzért akár videót is készít

Molnár Anikó

Fotó: Instagram

Anikónak azonban az elmúlt években sok mindennel kellett megküzdeni. Rengeteget dolgozott azért, hogy leadja pluszkilóit, komoly pánikbetegség alakult ki nála a hírességet követően, ráadásul évek óta magányos. Most azonban, hogy visszanyerte önbizalmát, eldöntötte, szeretne végre párra lelni. 

Szerintem nagyon jó dolog szerelmesnek lenni. Az az igazi, ahogy tinikorunkban voltunk… Arra az érzésre vágyom – kezdte a Mokkában Anikó. – Hiszek abban, hogy ez a szenvedély meg tud maradni sok-sok éven keresztül. Nem kell, hogy elmúljon. Mindenki azt mondja, hogy elmúlik két-három év után. Honnan tudja, hogy hány év múlva múlik el az én szerelmem? Nekem az az igazi, aki nagyon hosszú távon megmarad. Ezzel a munkával most még nehezebb a párkeresés, mert ez egy csomag, ami velem jár. Nincs az a férfi, aki miatt erről lemondanék. A külső teljesen mindegy, most már eljutottam arra a pontra, hogy ember legyen. Legyen hasonló, mint én, mert nem hiszek abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást.”

Anikó szeretné, ha olyan férfival hozná össze a sors, akivel kéz a kézben, egy irányba elindulhatnak a végső cél felé. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top