nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó a múltjáról

Molnár Anikó tisztázta a nevét: „Voltam ugyan egy hercegségben, de nem Dubajban”

Mint mondja, még az Egyesült Arab Emírségekben sem járt soha.

Molnár Anikó tavaly februárban indította el OnlyFans-oldalát, mellyel már a kezdetektől egészen jól kasszált. Az egykori Nagy Ő erotikus fotókkal kezdte, de ahogy belejött, már felmerült, hogy jó pénzért akár videót is készít. 

Molnár Anikó

Fotó: Instagram

Mindezeket természetesen vállalja és nem pirul bele, ha a munkájáról kell beszélnie. Az viszont a mai napig bántja, hogy a múltjáról rengeteg hazugság terjeng. Anikó Kembe Sorel podcasműsorának volt a vendége, ahol elárulta, soha életében nem járt az Egyesült Arab Emírségekben, és annak fővárosában, Dubajban, mégis az a pletyka terjed róla, hogy visszajáró vendég volt. „Én vagyok a dubaji k***a Magyarországon. Holott valójában életemben nem jártam ott. Aztán mégis én vagyok az a nő, akivel húsz éve reklámozzák Dubajt” – mondta Anikó a műsorban, hiszen a mai napig fellelhetőek olyan cikkek, melyekben arról írnak, néhány évvel ezelőtt egy hetet töltött a közel-keleti fővárosban, ahol teste árulásával keresett pénzt. 

Szintén a trubadúrokat idézi az a hercegi bánásmód, amelyben Molnár Anikó az Egyesült Arab Emirátusokban részesült, ahova luxuskonzumálni érkezett egy hétre egymillió forintért. Elmondása szerint egyetlen bevetése alkalmával egy üvegfalú medencében volt kénytelen meztelenül úszni sok más, nála fiatalabb, ambiciózus kelet-európai reménység között. Főhősünk persze tisztázta, az egy hét alatt senkivel sem feküdt le, viszont a juttatását kétmillióra emelték, mert annyira aranyos lány” – idézte meg az egyik cikket a story.hu, amit Havas Henrik Anikóról szóló könyve alapján írtak évekkel ezelőtt.

A lap úgy döntött, most végre utána járnak, mi igaz ebből a pletykából. 

A velem kapcsolatos félreértések sorozata ezzel a könyvvel kezdődött. Voltam ugyan egy hercegségben, de nem Dubajban. Havasnak is mondtam annak idején, nem engedem, hogy kiderüljön, pontosan hol. Azt hiszem, a történet szempontjából teljesen lényegtelen. Aztán a leírtakat több újságíró rosszul vette át és írta meg. Azóta sem tudom ezt magamról lemosni, az embereknek általában így jutok eszébe sajnos. Így lettem én az ország első ’dubajos’ lánya, még ha ez egyáltalán nem is fedte a valóságot. De a történtek után azt kívánom, bárcsak lettem volna Dubajban, és most lenne 200 millió forintom… A kiutazásom előtt egy hétig gondolkodtam, bevállaljam-e. 23 éves voltam ekkor. Végül kimentem, de nem feküdtem le senkivel. Sőt senkivel semmilyen testi kapcsolatom nem volt” – jelentette ki Anikó, aki jó ideje küzd azzal, hogy ne mások véleménye alapján ítélje meg saját magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top