nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó a külsejéről

Még több plasztikát tervez Molnár Anikó: „Baromi messze látom magam a széptől”

Nincs kibékülve a kinézetével az egykori Nagy Ő.

Külseje érdekében drasztikus lépésekre szánta el magát Molnár Anikó. Változtatni akar a munkatempóján, hogy több időt foglalkozhasson a kinézetével. “Azt gondoltam, hogy az OnlyFans sokkal több szabadságot fog adni, vagyis több szabadidőm lesz, de közben meg sokkal kevesebb lett. (…) Tartok attól, hogy az egészségem vagy a külsőm rovására megy ez a rengeteg munka. Ez utóbbi szerintem már látszik is. Tíz kiló jött fel” – panaszkodott a Borsnak.

Molnár Anikó

Elégedetlen a külsejével Molnár Anikó – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Állítja, szépnek lenni 50 évesen “egy kicsit több meló”, mint huszonévesen. “Az a feladatom, hogy szép legyek, és ha most belenézek a tükörbe, baromi messze látom magam a széptől” – fakadt ki a 49 éves OnlyFans-modell. Elárulta a bulvárlapnak, hogy az első lépés az, hogy lefogyjon, utána pedig fiatalító műtétet tervez: hasplasztikát csináltatna és esetleg nagyobb melleket.

Molnár Anikó egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy elkezd tartalmat gyártani az OnlyFans-re. Egy hónap alatt berobbant. Azóta olyan tartalmakat is bevállal, amiket korábban nem tervezett. Most, egy év távlatából nemrég arról beszélt, hogy mennyi pénzt keresett eddig. Mint kiderült, milliós biznisz az OnlyFans, az egykori valóságshow-sztár pedig komoly összegre tesz szert erről a platformról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top