nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó az OnlyFans-bevételéről

Molnár Anikó olyan jól keres az OnlyFans-modellkedéssel, hogy már az nyomasztja, nem tudja kire hagyni a pénzét

Őszintén vallott a bevételéről Hajdú Péter műsorában.

Molnár Anikó egy évvel ezelőtt éppen a Frizbi stúdiójában mesélt arról, hogy elkezd tartalmat gyártani az OnlyFans-re. Egy hónap alatt berobbant. Azóta olyan tartalmakat is bevállal, amiket korábban nem tervezett. Most, egy év távlatából ismét nyilatkozott Hajdú Péternek. A Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban többek között arról is őszintén beszélt, hogy mennyi pénzt keres. Mint kiderült, milliós biznisz az OnlyFans, az egykori valóságshow-sztár pedig komoly összegre tesz szert erről a platformról.

Molnár Anikó,

Molnár Anikó volt Hajdú Péter legutóbbi “beköltözős” vendége – Forrás: Frizbi TV / YouTube – videó

A beszélgetés során Hajdú igyekezett tisztázni, hova is sorolható Molnár Anikó munkája. “Amit te csinálsz, az maga a pornó” – jelentette ki az egykori tévés, ezt azonban határozottan tagadta Molnár Anikó. “Mi a különbség?” – firtatta tovább Hajdú – “Videós pornótartalmakat osztasz meg egy oldalon“. Molnár Anikó erre a következőképpen reagált: “Engem még az sem érdekel, ha valaki pornósnak néz”.

Első hónapban olyat robbant ez az egész, és olyan bevételem lett, hogy elgondolkodtam” – árulta el Molnár Anikó, hozzáfűzve: az első hónapban lightosan tette szét a lábát. “Azt láttam, ez egy nagyon nagy biznisz. Milliós biznisz” – jegyezte meg.

Arról is faggatta a tévés, hogy mire gyűjt, mit akar elérni. “A  megélhetésedhez kell a pénz?” – kérdezett rá, mire Molnár Anikó úgy fogalmazott, hogy azt sem tudja, mit kezdjen ennyi pénzzel, nincsen senkije, akire hagyhatná ezt a pénzt, és nem is tudja, mire gyűjthetne. “Ez egy nagyon nehéz kérdés, mert nyilván, ha lennének gyerekeim, akkor tudnám, hogy mire gyűjtök. Most per pillanat fogalmam sincs, mert ami most van, azt sem tudom, hogy ki fogja örökölni, ha már nem leszek” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top