nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó OnlyFans-bevétele

Molnár Anikó havi 5 milliót keres a testével: „Nincs férjem, se gyerekem, aki előtt szégyenkeznem kellene”

Elismeri, hogy erotikus munkából él.

Molnár Anikó nem bánta meg, hogy erotikus modellnek állt, mi több, nem lehetetlen, hogy a jövőben többre is hajlandó lesz. A Story magazinnak elárulta, mi vitte rá, hogy 47 évesen váltson. “Senki felé nincs elszámolnivalóm. Nincs férjem, se gyerekem, aki előtt szégyenkeznem kellene, úgyhogy könnyen lehet, idővel szexuális jellegű tartalmak is lesznek az oldalamon” – nyilatkozta.

Molnár Anikó,

Molnár Anikó állítja, fáradságos munkával jár a vetkőzés – Forrás: Hal a tortán – videó

Magyarország egykori Nagy Ő-je szerint mindenkinek megvan az ára, legfeljebb van, aki ezt nem meri beismerni: “Van az a pénzt, amiért az ember beengedi a kamerákat a hálószobájába. (…) A világ legszabadabb embere vagyok, megtehetem, hogy azt csináljak, amihez csak kedvem támad. Ráadásul 20 éve hallgatom, hogy mekkora lotyó vagyok, pedig soha nem éltem a testemből. Hát tessék!

Elmondása szerint nem számíthat senkire. “Nincsen gazdag férjem, aki majd egyengeti az életemet, egyedül rajtam áll, hogy életem végéig párizsis szendvicsen élek-e, mert tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban” – fakadt ki Molnár Anikó, akinek így az internet egyik erotikus oldala lett az új pénzkereseti lehetősége.

Van, hogy akár havi 5 millió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top