nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó lezuhant a lépcsőről, íme a részletek

Molnár Anikó randevúzás közben lezuhant a lépcsőről, íme a baleset részletei

Molnár Anikó egy igen kínos pillanatot elevenített fel életéből, ami egy randevúja során történt.

Sok sztárhoz hasonlóan Molnár Anikó is megpörgette a szerencsekereket Kasza Tibinél. Amellett, hogy Anikó megfejtette a feladványt a fődíj játékban, így hatalmas összeggel távozhatott, összesen 3 millió 110 ezer forintot vihetett haza, rengeteg vicces történetet is elárult életéből. Az egyik ilyen történet az volt, amikor elmesélte, hogy éppen egy randira igyekezett, amikor egy eléggé kínos baleset történt vele. 

Molnár Anikó a Szerencsekerékben

Molnár Anikó a Szerencsekerékben (Fotó: TV2)

Bakis randevú

Anikó elárulta, hogy az eset még 16 éves korában történt, és a következőképp alakult: 

„Korábban érkeztem egy pár percet, de gondoltam, hogy nem várom ott a fiút, mert mégis milyen ciki, ha a csaj érkezik korábban. Még gyakorló voltam, 16 éves, nem tudtam még, hogy mit illik, mit nem. Ez a Batthyány téren volt egyébként és fölmentem a villamoshoz a lépcsőn, aztán föntről néztem, hogy itt van-e már. Majd észrevettem, hogy megjött, ott vár. Gondoltam jaj, de jó és elindultam lefelé a lépcsőn. Volt vagy 25 lépcső lefelé körülbelül. Amikor már majdnem a felénél jártam akkorát zakóztam hanyatt, hogy a táskám csak röpült fölöttem, a lábaim égnek álltak. Reméltem, hogy nem látta, de sajnos látta….”árulta el a rendkívül cuki történetet Anikó, aki azt is megosztotta, hogy nagy szerencséjére a fiú annyira udvarias volt, hogy úgy tett, mintha nem látta volna a hatalmas bakit. 

Molnár Anikó elárulta, milyen férfira vágyik most

Idén januárban beszámoltunk róla, hogy öt év szingliség után társra vágyik Molnár Anikó. Az erotikus munkával foglalkozó, egykori Nagy Ő-nek konkrét elképzelései vannak a leendő párjáról. 

„Eddig sem volt egyszerű a párkeresés az életemben, és most ezzel a munkával még nehezebb nyilván, mert ez egy csomag, ami velem jár. Nincs az a férfi, aki miatt erről lemondanék. Még akkor sem, ha azt mondja: odaadom én neked azt a pénzt, amit ezzel keresel. Onnantól kezdve kiszolgáltatottá válnék, és azt meg nem szeretném. Másnak gyereke van, volt felesége, én azt elfogadom, vagy éppen azt, amit csinál. Én nem változtatok meg senkit, nem is akarok megváltoztatni, mert az már szerintem egy kényszerhelyzet, ideig-óráig működhet, ha az ember a másikat változtatgatja” – jelentette ki a Mokkában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top