nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó ismét megszólalt Gálvölgyi János nyilatkozata kapcsán

Molnár Anikó ismét üzent Gálvölgyi Jánosnak: Valahol én is „produktum nélküli” vagyok, de nem fogok mások véleményétől tartva élni

Molnár Anikó úgy érzi, Gálvölgyi János értelmezésében ő maga is produktum nélküli hírességnek számít, így nem hagyhatta szó nélkül a művész kritikáját miszerint: ma már bárkiből lehet celeb.

A napokban futótűzként söpört végig Gálvölgyi János kijelentése, miszerint: ma már mindenki a képernyőn lehet. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész szerint a celebbé váláshoz ugyanis elég már annyi, hogy valaki hármat tudjon pukkantani a fülével. A színész kijelentése Molnár Anikóhoz is eljutott, aki nem tudta szó nélkül hagyni a művész nyilatkozatát. Elsőként közösségi oldalán reagált Gálvölgyi szavaira, majd lapunknak bővebben is kifejtette, hogy mi is a problémája mindezzel.  

Molnár Anikó nem bírta szó nélkül hagyni Gálvölgyi János szavait (Fotó: Molnár Anikó Instagram-oldala)

Molnár Anikó nem bírta szó nélkül hagyni Gálvölgyi János szavait (Fotó: Molnár Anikó Instagram-oldala)

Mindenki a saját szerencséjének kovácsa

Anikónak egyrészt azért estek rosszul a színművész által megfogalmazott kijelentések, mert véleménye szerint semmi probléma sincs azzal, ha valaki az adottságait kihasználva szeretne érvényesülni a világban.

„Mindenki a kapott adottságaival szeretne valamit hozzátenni a világhoz. A sors nem adhat mindenkinek elképesztő tehetséget. Én nagyon becsülöm azokat, akiknek a saját karakterükből sikerült felépíteniük önmagukat, annak ellenére, hogy nem lettek tehetséges színészek, énekesek vagy zenészek. Emiatt nem szabadna bántani senkit, mivel ők is ugyanolyan ügyes és életrevaló emberek. Jómagam ugyanúgy becsülöm azokat a celebeket is, akik a szépségük, humoruk vagy szórakoztató jellemük által kapják meg a lehetőségeket a csatornáktól.”

Nem mások véleménye szerint kell élni

Anikó másrészt azért sem hagyhatta szó nélkül Gálvölgyi nyilatkozatát, mert valahol úgy érezte, a művész szavai neki is szóltak.

Valahol én is „produktum nélküli” vagyok, így beletartozom azok közé a hírességek közé, akiket ő lenéz.

 

„Nem vagyok se színész, se énekes. De nem csak ez a két foglalkozás számít. Számít az is, ha valaki egy elgondolkodtató gondolatot elböffent, vagy valamilyen szórakoztató produktumot tesz le az asztalra. Nem kell tehát világraszóló művésznek lenni ahhoz, hogy jó dolgokat tudj mondani vagy izgalmas, érdekes legyél. Sőt, ha valaki produktum nélkül ér el valamit, abban van ám az igazi munka és kitartás!”

Tudja, milyen az anyagi kiszolgáltatottság

Anikó arról is beszélt az nlc-nek, hogy sokak anyagi helyzetét mentheti meg egy-egy televíziós felkérés, amelyet Gálvölgyi szintén nem tart sokra. Sok időskorú művésznek ugyanis rettentő kevés a nyugdíja, így életmentő lehet számukra egy ilyesfajta felkérés.

„Igencsak méltatlan körülmények között, például éhezve vagy többéves nélkülözés után halt meg néhány kiemelkedő művészünk. A nehéz helyzetben élők számára egy televíziós műsor kiút lehet a nélkülözésből. A pénz, amelyet a szereplésért kapnak, előrelendítheti az életminőségüket. Nem beszélve arról a lehetőségről, hogy egy fiatalabb korosztály is megismerheti őket, ezáltal pedig a karrierjük is újra fellendülhet. Lehet, a Gálvölgyinek jó az anyagi háttere és stabil helyzetben él. De gondoljon csak bele abba, hogy mennyire örülne egy ilyen lehetőségnek, ha ez nem így lenne” – tette hozzá Anikó, aki szerint a színművész nem csak az ilyen szórakoztató műsorokban szereplő celebeket kritizálta nyilatkozatával, hanem azokat szerkesztőket, operatőröket, producereket is, akik az éjt nappallá téve dolgoznak azért, hogy a nézők igényeit kiszolgálják.

Anikó azért is tartotta fontosnak, hogy a pénzről is beszéljen, mert neki is voltak már nagyon nehéz időszakai, amikor jól jött volna számára egy-egy ilyen felkérés.

„Az elmúlt 20 évben én is voltam nagyon mélyen anyagilag. Életmentő lett volna, ha akkor megkeresnek egy ilyen lehetőséggel. Most már kapok ilyen felkéréseket, de nem azért nem megyek, mert cikinek találom, hanem azért, mert nem hagyhatom hetekre itthon a kutyáimat és az édesanyámat.”

„Nem szeretem, ha valaki lelkileg megalázó véleményt mond valakiről”

Az OnlyFansen is hatalmas népszerűségnek örvendő modell azt is fontosnak tartotta leszögezni, hogy neki nem Gálvölgyi Jánossal van problémája, hanem azzal, ha valakiket bántanak vagy lenéznek.

Csak hogy tisztázzuk a dolgokat: én nem a Gálvölgyi ellen szólaltam fel, hanem az uszítás és a lenézés ellen. Tisztelem a Művész Úr munkásságát, de mivel ő hozta fel ezt a kényes témát, ezért az ő szavaira reagáltam. Elnézést kérek tőle, ha neki rosszul estek a szavaim. Azért viszont nem fogok máshogy élni, mert neki, vagy másnak az nem tetszik.

 

„Nem szabad hagyni, hogy bárki is beleszóljon az életünkbe. Sokan mondják nekem az OnlyFansra is, hogy már öt évvel ezelőtt el kellett volna kezdenem. De ha öt évvel ezelőtt kezdtem volna el, lehet, megöltem volna már magam, vagy kábítószerekhez nyúltam volna. Most tartok ott, hogy nem érdekel már, hogy ki mit mond. Csinálom a dolgom és kész. Azt is tudom, hogy el fog jönni az a pillanat is, amikor az én csillagom is le fog áldozni, de emelt fővel fogom viselni. Gálvölgyinek is el kellene fogadnia, hogy a mai fiatalság már nem ülne le egy Gálvölgyi Show elé, nem nevetnének már úgy rajta, mint régebben” – fogalmazta meg Anikó, aki szerint az nem bátorítja csak a másik embert, aki fél, hogy kilökik őt lassan a körforgásból.

Mindezek mellett a modell azt is hozzátette, hogy nem Gálvölgyivel szeretné magát egy lapon emlegetni, csupán magára a jelenségre szeretett volna reagálni, hogy a világ mennyire megváltozott és ezt el kell tudnunk fogadni.

A véleménynyilvánítók kis híján tönkretették az életét

Anikó számára azért is vált személyessé ez az ügy, mert húsz évet elvett az életéből az, hogy folyamatosan azon aggódott, hogy vajon mit gondolhatnak róla mások.

„A véleményalkotó fotelharcosok elvettek 20 évet az életemből. Pánikbeteg lettem miattuk, 20 évem ment ki a kukába. Folyamatosan azon kattogtam, hogy mit fognak szólni az emberek, ha ezt vagy azt csinálom. Aztán rájöttem, hogy nem is a saját életemet élem… Mióta felhagytam az aggodalmaskodással, azóta jönnek a sikerek.”

A témával kapcsolatban lapunk felkereste Gálvölgyi Jánost is, aki udvariasan közölte, hogy nem szeretne többet nyilatkozni a témában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top