nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó reakciója Gálvölgyi Jánosnak

Molnár Anikó visszaszólt a mai celebeket kritizáló Gálvölgyi Jánosnak

Nem rejtette véka alá véleményét az egykori Nagy Ő.

Mint arról beszámoltunk, Gálvölgyi János igencsak beleállt a mai sztárokba. Az RTL-nek adott interjúban szóba került a karriere kezdete is, mire a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész kifejtette, hogy régen más volt a népszerűség, mint ma, akkor nem adták olyan könnyen. „Akkor nem volt mindenki a tévé képernyőjén, ma mindenki képernyőn van. Ha valaki hármat tud pukkantani a fülével, akkor már ő celeb” – jelentette ki.

Gálvölgyi kritikáira Molnár Anikó egyből reagált. Az OnlyFans-modellként és sminktetoválóként dolgozó egykori Nagy Ő a közösségi oldalán fejtette ki a véleményét. Meglátása szerint régen azért is volt kevesebb híresség, mert nem volt konkurencia ebben a közegben.

Molnár Anikó és Gálvölgyi János

Beszólt a mai celebeknek Gálvölgyi János, ezt nem hagyta szó nélkül Molnár Anikó – Fotók: (b): Hal a tortán – videó // (j): MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

„Igen, igaza van. Régebben egy autóra 5 évet kellett várni. Hétfőnként nem volt tv-adás és ha telefonálni szerettünk volna, elsétáltunk az első utcai fülkébe egy rakás apróval a zsebünkben. (…) Régen kevesebb híresség volt, celeb szinte egy sem, így jól éltek, megéltek, hisz nem volt »konkurencia«. Most van. Mert változik a világ. És az öreg hírességeknek a köztudottan kevés nyugdíja, így a nehéz megélhetése mellett igencsak óriási segítség egy Farm… Vagy bármilyen, a Művész Úr által lenézett műsor” – fogalmazott. 

Molnár Anikó szerint a világ megváltozott, ma már több ember kerülhet képernyőre, de ő úgy véli, nincs ezzel semmi baj. „Megváltozott a világ. Több ember szerepelhet. Sokan ezt ki is használják. Mert szeretik. Mert érdekes. Mert más. De miért baj ez? Nem kötelező semmi. Nézni sem kell” – írja, hozzátéve: „A Playboy is unalmas lenne, ha 50 éve ugyanaz a nő szerepelne benne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top