nlc.hu
TV-sztárok

Molnár Anikót feltüzelik a kritikák

Molnár Anikó: „Akik szeretnek, visznek előre. Akik utálnak, azok egyenesen nyomnak előre”

Odapörkölt az őt kritizálóknak.

Húsz éve kap már hideget-meleget Molnár Anikó. Valamikor jobban, máskor viszont kevésbé bírja elviselni a sokszor bántó kritikát. Elmondása szerint néha azt érzi, minél jobban bántják, annál jobban bepöccen, és eljött az a pont, amikor úgy érezte, a rosszakaróinak okot ad arra, hogy még idegesebbek legyenek. Ezért is vágott bele az erotikus tartalomszolgáltatásba.

Molnár Anikó

Molnár Anikó csúcsra tört az OnlyFansen az erotikus fotóival – Forrás: RTL / Fókusz – videó

„kik szeretnek, visznek előre. Akik utálnak, azok egyenesen nyomnak előre, tolnak előre. És tényleg ezt érzem, hogy minél jobban bántanak, annál jobban bepöccenek és azt mondom: »Akkor itt van! Akkor legyetek még idegesebbek! Szidjatok még jobban! Ez kell nektek? Legyen«” – vallotta be a Fókuszban.

Az interjúban arról is beszélt az OnlyFansen komoly sikereket elérő egykori Nagy Ő, hogy mióta a ValóVilágban ismert lett, bármi megjelenik róla, nem kímélik. Elmondása szerint a pluszkilói miatt a címlapokon titulálták már vágósertésnek is. „Nagyon ledegradáló, abszolút nem emberi jelzőket használtak rám” – panaszolta Molnár Anikó, hozzátéve: önbizalma sohasem volt sok, de most már kezd visszajönni. A szervezete mellett pedig a lelkét is próbálja gyógyítani, ugyanis 14 éve pánikbetegséggel küzd: „Sajnos ezen a gyógynövények nem tudtak segíteni, kénytelen voltam orvoshoz menni, de muszáj volt, mert nem tudnék élni sem. Az utcára sem mertem kimenni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top