nlc.hu
TV-sztárok

Molnár Anikó az OnlyFans-oldaláról nyilatkozott

Molnár Anikó döntött: a jövőben ilyen erotikus munkákat csinál majd

A celeb nem akármire adja a fejét.

„Muszáj kreatívnak lenni, ha nem akarom, hogy megunjanak az oldal látogatói. Szeretnék a továbbiakban is jól keresni. Ha az ember odateszi magát, a határ a csillagos ég. Akár havi 20 milliót is bezsebelhetnék. Ráadásul úgy, hogy a magam ura vagyok, és akkor és azzal teszek bármit, amikor és akivel én akarok” nyilatkozta a Story magazinnak Molnár Anikó, aki még tavasszal döntött úgy, hogy ő is OnlyFans-modell lesz. Ugyan sokan úgy gondolták, hogy ebből biztosan nem fog megélni, mint az előbbi idézet is mutatja, elég jól keres erotikus felvételeivel. 

Legújabb interjújában Molnár Anikó üzent azoknak, akik szerint pornózott. Mint elmondta, ő soha nem vállalt ilyen munkát, amit pedig most csinál, az nagyon távol áll pornótól. 

„Nekem sosem lesz főnököm, aki megmondja, hogy másnap mettől meddig hol és hány olyan férfival forgatok, akiknek lehet, hogy a keresztnevét sem tudom. Na, az kőkemény munka lehet! Én azt fogom megosztani, amikor jól érzem magam a párommal. Lényegében ‘home video,’ amit az nézhet meg, aki fizet érte” – tette hozzá. 

Megjegyezte azt is, ugyan mindenkinek máshol vannak az erkölcsi határai, nem kell álszentnek lenni, az egész világot a szex mozgatja, és rosszul van azoktól a hírességektől, akik feddhetetlennek állítják be magukat, és eltitkolják, mivel is foglalkoznak. 

„Amivel nincs baj, csak akkor ne hazudjunk, és ne Molnár Anikón találjunk mindig fogást. Arról nem beszélve, hogy a párok között is egyre elfogadottabb swinger clubba járáshoz képest az, amit én tervezek, még mindig sokkal gyengébb.”

Molnár Anikó

Molnár Anikó (Fotó: Schumy Csaba)

Az egykori valóságshow-hős azt is elárulta, hogy páros videót csak a megfelelő emberrel vállalna, és lehet, hogy már meg is találta ezt az illetőt.

„Az lenne az ideális, ha olyan párom lenne, akivel ezt együtt tudnánk csinálni hosszú távon. Soha nem voltam anyatípus, nem kell elszámolnom majd a gyerekemnek semmivel. Nyilván, ha máshogy alakítottam volna az életem, és feleség és családanya lennék, vagy még az akarnék lenni, nem vágtam volna bele. De így belátható időn belül nem tervezem, hogy abbahagyom.” 

Egy korábbi interjúban elmondta, édesanyja beszélte le a gyerekvállalásról, és ezt jól tette. Ami meg a párkapcsolatot illeti, egyedül is boldog, de nyilván reméli, hogy megtalálja majd az igazit.

 „Bennem él egy kislányos álom, hogy egyszer majd szeretnék férjhez menni. […] Egy olyan férfihez, akivel szövetség van köztünk, nincsenek kompromisszumok. Ne a másik felem legyen, hanem a két egész alkosson egyetlen szövetséget” – nyilatkozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top