nlc.hu
TV-sztárok

Molnár Anikó az OnlyFans-ról

Molnár Anikó: „Eddig is le*urváztak a semmiért, akkor most legalább legyen belőle hasznom”

A celeb hasznot húzna abból, amit 20 éve kap az emberektől.

Pár napja derült ki, hogy – több híresség után – Molnár Anikó is regisztrált az OnlyFans nevű oldalra, ahova erotikus tartalmú fotókat tölt majd fel. Ez nem új keletű, ugyanis az egykori ValóVilág-sztár évek óta elárasztja a közösségimédia-oldalait pikáns fotókkal. 

Molnár Anikó

Molnár Anikó a Fókuszban

Anikó a Fókusznak elmondta, eddig is illették mindenféle jelzővel, most legalább pénzt is kereshet vele. 

Húsz éve azt kapom a kommentekben, hogy én nem dolgozom, ingyenélő vagyok, kitartott vagyok és az ősi szakmát űzőm. Most így 47 évesen azt mondtam, tulajdonképpen eddig is lekurváztak a semmiért, akkor most is kurvázzanak le a semmiért, de akkor legalább most legyen belőle hasznom

– fogalmazott Anikó, aki hozzátette, szeretné bebizonyítani, hogy 47 évesen is van annyira vonzó, hogy a pasik fizessenek a fotóiért. – A testem öregedett 15 évet, a hajam is megnőtt, beléptem a változókorba bőven. 47 éves vagyok, lett egy inzulinrezisztenciám, sok-sok dolog változott, de a világon nemcsak 20 éves lányok élnek, hanem az én korosztályom is bőven, meg nálam idősebbek is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top