nlc.hu
Életmód

Molnár Anikót édesanyja beszélte le a gyerekvállalásról

Molnár Anikót édesanyja beszélte le a gyerekvállalásról

Molnár Anikó dr. Karizs Tamás vendégeként őszintén elmesélte, miért döntött úgy, hogy nem vállal gyereket.
Molnár Anikó

Molnár Anikó, aki nyíltan vállalja, hogy erotikus munkából él, a közelmúltban dr. Karizs Tamás Youtube-csatornájának vendége volt, és többek között beszélt arról is, miért döntött úgy, hogy nem szül. Mint kiderült, a döntésben sok minden egyéb mellett édesanyjának is komoly szerep jutott.

„Azt mondta, jól teszed, ha nem szülsz. Igaza volt” – mondta Anikó, majd hozzátette, édesanyja ezzel nem azt akarta mondani, hogy megbánta, hogy ő a gyerekvállalás mellett döntött, de köntörfalazás nélkül elmondta lányának, mivel jár egy gyerek nevelése. „Onnantól kezdve te másodhegedűs leszel a saját életedben, megszűnsz létezni” – idézte édesanyját a 47 éves Anikó.

A korábbi nagy Ő, aki ma már azt sem tartja kizártnak, hogy OnlyFans oldalán később szexuális jellegű tartalmakat is megosszon, jelenleg pedig sminktetoválóként dolgozik, azt mondja, túlságosan bizonytalannak érezte az életét, hogy belevágjon a családalapításba. „A saját jövőnket nem látjuk. Nem látom, mi lesz velem hatvanévesen, nem látom, hogyan fogok anyuról gondoskodni, ha ténylegesen egészségi problémái lesznek. Ezt sem látom, a saját nyugdíjaséveimet sem. Akkor hogyan látnám most egy ötéves gyerek jövőjét?”

Anikó mindezek ellenére nem tett le arról, hogy valamikor megtalálja a párját. „Bennem él egy kislányos álom, hogy egyszer majd szeretnék férjhez menni. […] Egy olyan férfihez, akivel szövetség van köztünk, nincsenek kompromisszumok. Ne a másik felem legyen, hanem a két egész alkosson egyetlen szövetséget” – árulta el Anikó, aki – míg ez a férfi megérkezik az életébe – egyelőre egyedül is boldog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top