nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó és rajongói

Molnár Anikó: Ha tudnék, sem akarnék már szülni

Az OnlyFansen erotikus képekkel házaló Molnár Anikó elárulta, hogy mennyi huszonéves bombázza őt házassági ajánlattal.

Ennyit számítanak az erotikus képek. Ugyanis Molnár Anikó egyre nagyobb sikereket ér az OnlyFans oldalán, ráadásul a fiatalabb korosztály komolyabbnál komolyabb ajánlatokkal bombázza a szőke celebritást.

Molnár Anikó

Fotó: Molnár Anikó Instagram-oldala

Anikó a Borsnak elmondta, hogy nagy meglepetésére a 20 és 40 év közöttiek között van a legtöbb rajongója. „Meg vannak bolondulva a képeimért! Nagyon sok huszonéves fiútól kapok levelet, hogy feleségül akarnak venni!

Ezek a házassági ajánlatok azonban csukott kapukat döngetnek. Anikó szerint „egy ilyen fiatal fiú előbb-utóbb gyereket szeretne, én meg, ha tudnék, sem akarnék már szülni. Lehet, hogy most azt mondja a fiú, hogy nem akar családot alapítani, de aztán eltelik mondjuk tíz év, én pedig nem leszek már olyan hamvas, és akkor lelép egy fiatalabb lánnyal, aki szülne neki.

Ehelyett inkább olyan férfit akar, aki „komoly, de közben dilis, mint én. Ha csak hétvégi apuka, akkor belefér, hogy legyen gyereke, mert persze az is jó, ha van néhány közös program, de leginkább csak kettesben lennék vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top