nlc.hu
Életmód

A Rádió 1 Balázsék című műsora miatt indított eljárást az NMHH.

Eljárás indult Balázsék onlyfanses műsora miatt

A Rádió 1 szeptember 19-én sugárzott „Balázsék” című reggeli műsorában elhangzottak miatt áll a bál.

Eljárást indít a Rádió 1 szolgáltatója ellen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa az adó szeptember 19-én sugárzott „Balázsék” című reggeli műsorában elhangzottak miatt – írja a Telex a hatóság közleménye alapján. Az NMHH bejelentést kapott arról, hogy „a »12 éven aluliak számára nem ajánlott« korhatár-megjelöléssel ellátott rádió műsor olyan

Sebestyén Balázs

Fotó: Trenka Attila

felnőtt témákról és olyan stílusban beszélgettek,

amelyek a hatóság szerint károsak lehetnek a 12-16 év közötti korosztály tagjaira”. A bejelentőnek feltehetően azzal lehetett baja, hogy a 19-i műsorban Balázsék részletesen foglalkoztak az OnlyFans nevű „kvázi pornóoldallal”. Szó esett egy Yasmina Khan nevű OnlyFans-modellről, akinek egy feleség írt felháborodott sms-t, mert rajtakapta a férjét, ahogy a nő videóit nézi.

Telefonon élőztek Molnár „Nagy Ő” Anikóval,

aki maga is szolgáltat tartalmat az oldalon. A „szakember” részletesen elmesélte Balázséknak és a hallgatóknak, miképpen is működik az OnlyFans. Balázsék különféle, a szexről szóló eszmefuttatásai miatt 2021-ben összesen közel ötmillió forintos NMHH bírságot kapott a Rádió 1.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top