nlc.hu
Életmód

A NAV is nyomoz Molnár Anikó ügyében

Már a NAV is nyomoz Molnár Anikó ellopott OnlyFans-képei ügyében

A kár meghaladja az ötmillió forintot.

Molnár Anikó pár héttel ezelőtt eldöntötte, hogy regisztrál az OnlyFansra: az oldala hamar a leglátogatottabbak közé került, nagyon sok pénzt keres a platform által. Nemrégiben azonban ellopták pár fotóját és közzétették azokat, hatalmas anyagi kárt okozva neki ezzel.

Molnár Anikó

Fotó: Molnár Anikó Instagram-oldala

„Sziasztok! Mint azt már több hírportálon is olvashattátok, sajnos több oldal is visszaélt a képeimmel. Többszöri felszólítás ellenére sem tettek eleget a kérésemnek, hogy a képeket távolítsák el, ezért meg kellett tennem a szükséges jogi lépéseket! A tegnapi napon rendőrséghez fordultam és megtettem a feljelentést” – írta korábban a közösségi oldalán az egykori valóságshow-hős, aki azt állítja, a kár az ötmillió forintot is meghaladja. 

Újabb fejlemény történt az ügyben, ugyanis már a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vette át a nyomozást. „Mint korábban mondtam, mindenki döntse el saját maga, hogy megéri-e azzal szórakoznia, hogy más ember képeivel visszaél, feltölti különböző platformokra vagy esetleg kereskedik vele és ezzel anyagi kárt okoz neki” – tette közzé Molnár Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top