nlc.hu
Életmód

Többmilliós kár érte Molnár Anikót

Már 5 millió felett Molnár Anikó kára az ellopott, erotikus fotói miatt

Lopják a képeit, a rendőrség már nyomoz az ügyben.

Mint arról beszámoltunk, lopják Molnár Anikó erotikus fotóit a napokban indult OnlyFans oldaláról, és féláron kínálják azokat más platformokon. Ezzel azonban komoly anyagi és erkölcsi kárt okoznak az egykori Nagy Ő-nek. Molnár Anikó most megtette a szükséges lépéseket az orgazdák ellen: feljelentette őket a rendőrségen. Közzé is tette a feljelentésének a bizonyítékát – szúrta ki a Bors az OnlyFans-modell közösségi oldalán.

Molnár Anikó,

 Többmilliós kár érte Molnár Anikót az ellopott erotikus fotói miatt – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Molnár Anikó azzal indokolta a lépését, hogy többszöri felszólítás ellenére sem tettek eleget a kérésének, miszerint távolítsák el az ellopott képeit az adott oldalakról. Posztjában arra is kitér, hogy már több mint 5 millió forint kár érte az orgazdák miatt.

“A tegnapi napon rendőrséghez fordultam és megtettem a feljelentést. Az ügyet átvette egy nyomozó, és a jelenlegi adatok szerint a becsült anyagi kár, ami engem ért a jogtalanul eltulajdonított képek miatt, meghaladja az 5 millió forintot” – tudatta követőivel Molnár Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top