nlc.hu
Szabadidő

Feljelentést tesz Molnár Anikó

„Komoly anyagi és erkölcsi kárt okoznak” – lopják Molnár Anikó OnlyFans-es képeit

Nem hagyja annyiban a lopást Anikó.

Molnár Anikó másfél hete indította OnlyFans-oldalát, ahol már most több száz feliratkozója van, akik azért fizetnek, hogy az egykori Nagy Ő erotikus fotóit láthassák. 

Molnár Anikó

Molnár Anikó (Fotó: Instagram)

Ahogyan a biznisz beindult, megjelentek a bűnőzök is, akikkel máris meggyűlt a baja Anikónak, ugyanis a tiltás ellenére lementik a fotókat és jóval kisebb összegért más platformokon árulják. 

„Egy hete indult el az oldal, most azt mondhatom hogy elégedett vagyok az indulással. Sok feliratkozóm van, a visszajelzések pedig azt mutatják, hogy elégedettek a tartalommal. Mindennap jó minőségű, új fotót töltök fel, odafigyelek arra, hogy igényes oldalam legyen, ahova megéri újra és újra visszatérniük a látogatóknak. Sajnos persze azonnal megjelentek a bűnözők is, napok kellettek és már fel is bukkantak a fotóim lelopva, féláron mindenféle oldalakon – mondta a Borsnak Anikó, aki kész megtenni a kötelező lépéseket. – Igen komoly anyagi és erkölcsi kárt okoznak ezzel, amit természetesen nem hagyok annyiban. Rendőrségi feljelentést teszek. Már beszéltem egy nyomozóval az ügyben, ez bűncselekménynek számít, ami börtönbüntetést von maga után. Remélem, ezzel tisztában vannak azok, akik ilyen aljas módon viselkednek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top