nlc.hu
Sztárok

Gálvölgyi János éles kritikája

Gálvölgyi János a mai „sztárokról”: „Ha valaki hármat tud pukkantani a fülével, akkor már ő celeb”

Az ő idejében nem lett akárkiből híresség.

Gálvölgyi János hazánk egyik legelismertebb színművésze, aki a színpadon és a kamerák előtt egyaránt bizonyította tehetségét. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésszel az RTL készített a minap egy interjút, melyben szóba jött karriere kezdete is. Mint mondja, régen más volt a népszerűség, mint ma, akkor nem adták olyan könnyen. 

Gálvölgyi János

Fotó: Schumy Csaba

Akkor nem volt mindenki a tévé képernyőjén, ma mindenki képernyőn van. Ha valaki hármat tud pukkantani a fülével, akkor már ő celeb, és utána megírják, hogy elvált a Gizitől, de a Gizinek hárompúpos tevéje van, amit most elvitt nyaralni Ománba. Szóval más volt a népszerűség, mint ma. Ma mindenki népszerű, régen nem adták ilyen könnyen

– fogalmazott a színész a mai celebvilágról. 

Gálvölgyi nem most először fejezte ki nem tetszését ebben a témában. Pár héttel ezelőtt arról beszélt, a műsorok is rátesznek egy lapáttal arra, hogy még a tehetséges színészekből is celebet tudnak csinálni. 

„Olyan tehetséges kollégáim vannak, akik be sem jutnak a tévébe. Ha be is jutnak, elmennek a farmra zabot hegyezni vagy a dzsungelbe bogarat enni. Az én korosztályomban minden héten háromszor voltunk valamilyen tévéjátékban. Ma meg A Nagy Ő-ért versengenek tripla szájú asszonyok! Megáll az ember esze, hogy ez a magyar kultúra. Vagy jobb nevű kollégáim bokszolnak… Hát el tudja azt képzelni, hogy a Somlay Artúr és a Csortos Gyula bokszolnak vagy elmennek a Farmra?” – tette fel akkor a költői kérdést. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top