nlc.hu
Család

Molnár Anikó édesanyja ezt gondolja a lánya szexi képeiről

Ezt gondolja Molnár Anikó édesanyja a lánya erotikus képeiről

Az édesanyja mindenben támogatja a hírességet.
Molnár Anikó

Ahogy arról mi is beszámoltunk, nemrég saját OnlyFans-oldalt indított Molnár Anikó: a hírességnek néhány nap alatt 168 fizető követője lett, akik havi 15 dollárt, vagyis ötezer forintot fizetnek azért, hogy hiányos öltözetben láthassák az egykori Nagy Ő-t. 

Anikó elmondta, hogy 95 százalékban pozitív visszajelzéseket kap az eddig feltöltött fotóira, de férfiak és nők is tettek már neki ajánlatot. Képeivel már most visszaélnek, illegálisan lementették, majd más oldalakra töltötték fel őket, ami ellen már most jogi lépéseket kellett tennie.

„Egy hete indult el az oldal, most azt mondhatom, hogy elégedett vagyok az indulással. Sok feliratkozóm van, a visszajelzések pedig azt mutatják, hogy elégedettek a tartalommal. Mindennap jó minőségű, új fotót töltök fel, odafigyelek arra, hogy igényes oldalam legyen, ahova megéri újra és újra visszatérniük a látogatóknak. Sajnos persze azonnal megjelentek a bűnözők is, napok kellettek és már fel is bukkantak a fotóim lelopva, fél áron mindenféle oldalakon” – mondta a Borsnak.

Most Anikó azt is elmesélte, hogy mit gondol a 75 éves édesanyja a szexis képekről.

„Nagyon laza egyébként: amikor kitettem az első fehérneműs képemet, anyukám odakommentelt, hogy tiszta anyja, azaz én” – mesélte az Origónak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top