nlc.hu
Sztárok

Stohl András a Totemben

Totem: Stohl András csatlakozik a Farkasokhoz

Stohl András nem készült különösebben a műsorra, de állítása szerint jó kondiban van.

Stohl Andrást bevetik a Totemben – tudta meg a Bors. A segítségre a lap szerint azért van szükség, mert megrekedt a Farkasok csapata és egy új impulzus talán segít majd nekik a további versenyzésben. A színésztől nem áll távol a túrázás és jó kondiban van elmondása szerint, de azért több feladatba beletört a bicskája.

Számos ilyen jellegű műsort vezettem és sokszor gondoltam arra, hogy milyen jó lenne végigmenni a pályákon, kipróbálni az akadályokat, megmérettetni magam fizikálisan és szellemileg is. Mert jó lenne megélni ezeket az élményeket. Erre most kaptam lehetőséget és túlzás nélkül állíthatom, hogy végül életem egyik legjobb élménye lett” – mondta a lapnak a DWTS műsorvezetője

,,Bár fizikailag jó állapotban vagyok, kondizni járok, színházi előadások vannak – bár most kevesebb a covid miatt – és rendszeresen járom az erdőt, bizony voltak elképesztően kemény pillanataim. Vagyis csak azt hittem, hogy elég jó kondiban vagyok a játékhoz” – tette hozzá Stohl András.

stohl andrás

Stohl András szerepet kapott a Totemben (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top