nlc.hu
Sztárok

Sharon Stone az unokaöccsét gyászolja

Elhunyt Sharon Stone 11 hónapos unokaöccse, River William Stone – megható videóval búcsúzik a színésznő

Sharon Stone egy videóval búcsúzik az unokaöccsétől, aki szeptember elején ünnepelte volna az első születésnapját. Rivel William Stone augusztus 30-án elhunyt.

A 63 éves Emmy-díjas színésznő a közösségi oldalán jelentette be, hogy 11 hónapos keresztfia és unokaöccse, River William Stone tegnap elhunyt. A családi videóösszeállításban Sharon Stone megmutatta, milyen életvidám kisfiú volt, és közben Eric Clapton Tears in Heaven című száma hallható, amelyet a zenész a fia tragikus halála után írt. 

„River William Stone, 2020. szeptember 8. – 2021. augusztus 30.” – írta a kép mellé az összetört színésznő.

Stone korábban kiírta, hogy River szervezete összeomlott, és gépekkel próbálják életben tartani, a kórházban készült képen is látszott, hogy komoly a baj.

„Kérlek, imádkozzatok érte. Csodára van szükségünk” – írta akkor. 

A színésznő a testvére, Patrick és felesége, Tasha kisfiáról korábban is rengeteg videót osztott meg, Sharon Stone rettenetesen büszke volt a kicsire. 

A színésznő családja mögött nehéz év áll, Sharon nővérét és férjét sokáig intenzíven ápolták, miután koronavírusosak lettek. Azóta mindketten felépültek, de hosszú idő volt a gyógyulásuk. 

Ahogy akkor, úgy most is rengeteg ismert ember fejezte ki együttérzését és támogatását, köztük Melanie Griffith, Andie MacDowell, Selma Blair és Hilary Swank is. 

Sharon Stone a testvére betegsége idején videóban mesélt a helyzetről

Sharon Stone a testvére betegsége idején videóban mesélt a helyzetről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top