nlc.hu
Sztárok

Totem: Völgyesi Gabi nem tudott beilleszkedni

Totem: Völgyesi Gabival nem szimpatizálnak a társai, ezt nyíltan kimondták

Völgyesi Gabinak komoly problémái voltak a beilleszkedéssel, ami miatt nem kedvelték meg a társai.

Második hete zajlik a Totem, balhékból és vitákból pedig ebben a műsorban sincs hiány. Eddig leginkább a Szarvasok csapatában voltak nézeteltérések, ám mióta Szőke Zoltán kiesett, csillapodtak a kedélyek. Az utóbbi pár adásban a Farkasok között is van feszültség, hiszen Völgyesi Gabi megnyilvánulásai és cselekedetei nem túl szimpatikusak a társainak. Erről Varga Feri, Horváth Csenge és Ekanem Bálint a Totem háttérműsorában beszéltek. 

„Én csak azt vettem észre, hogy a többiek neheztelnek rá, mert sokszor kellett rá várni és sokat bíbelődött reggelente, amikor kincskeresésre vagy arénára mentünk. Mentálisan azért készül az ember az ilyen versenyekre és ha van valaki, aki miatt kizökkennek mások, akkor az rossz tud lenni. Én ezt vettem észre Gabin, hogy nem volt ott fejben” – mondta el Ekanem Bálint a véleményét. 

A Life TV ma reggeli adásában Szabó Dóra és Varga Viktor árulta el, hogy miért nehezteltek Völgyesi Gabira. Igaz, egyikük sem akarta kibeszélni, ám Bereczki Zoltán erősködött, hogy mondják el a nézeteltérések okait. Varga Viktor szerint Gabi nem adott bele mindent és ez frusztrációt okozott a többi csapattagban. Szabó Dóra annyit mondott, hogy vannak emberek, akik tudnak csapatban gondolkozni és vannak, akik nem. Gabi az utóbbi kategóriába tartozik, ez pedig sok konfliktust okozott, amiket nem is tudtak megoldani. 

Viktor egy korábbi alkalommal, amikor szintén Gabira kellett várni, a következőket mondta: „Gabinak az a feladata ebben a csapatban, hogy mindig rá várjunk és ez most sem volt másképp. Hiába ordibáltunk torkunk szakadtából, egyszerűen nem jött elő sehonnan. Gondolom, valahol sétálgatott vagy éppen sminkelte magát.”

Völgyesi Gabi korábban úgy nyilatkozott, hogy próbált beilleszkedni a csapatba, de már az elejétől kezdve kívülállónak érezte magát, amiről a régi, gimnáziumi emlékei jutottak eszébe, ezek pedig nem kellemes emlékek.

völgyesi gabi totem

Völgyesi Gabi kirekesztve érzi magát (Fotó: TV2)

Még több Totem:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top