nlc.hu
Sztárok

Völgyesi Gabit okolják a Farkasok

Mindenki Völgyesi Gabit okolta a teljes káoszért

A legbékésebbeket is kihozta a sodrából a Totem forgatásán Völgyesi Gabi, aki a csapattársak szerint nagyban hátráltatja a Farkasokat a viselkedésével.

Nem ez az első alkalom, hogy Völgyesi Gabi kihúzta a gyufát. Horváth Csenge szerint ugyan mindenkinek a hibája volt, hogy káosz alakult ki, mert csak a gyorsaságot tartották szem előtt. Ekanem Bálint úgy érezte, ő is elvesztette a fonalat, és egy ponton túl már nem tudta, mit kellene tenni. Mégis úgy alakult, hogy végül az énekesnőre zúdult a többiek haragja.

“Gabinak az a feladata ebben a csapatban, hogy mindig rá várjunk és ez most sem volt másképp. Hiába ordibáltunk torkunk szakadtából, egyszerűen nem jött elő sehonnan. Gondolom, valahol sétálgatott vagy éppen sminkelte magát” – mondta Varga Viktor

Völgyesi Gabi hátráltatta a Farkasokat?

Völgyesi Gabi hátráltatta a Farkasokat? (Fotó: Sajtószoba)

“Túl messze mentem fel, és onnan aztán le kellett keverednem, amikor a többiek megtalálták az utolsó követ és akkor vártak rám. Hát sajnálom, most ez van. Vagy körbejárom a terepet vagy ott totyorgok velük, de ennek sok értelmét nem láttam” – magyarázta Gabi.

A feladat közepére viszont összeszokott a csapat és mindannyian úgy érezték, megtalálták a feladatukat és a helyüket, tudják kezelni a különbségeket. A kiképzőjük, Feri szerint látszik, hogy kezdik megtalálni a helyüket és megdicsérte a csapatát a fejlődésért. 

a Totem Farkasok a feladat közben

a Totem Farkasok a feladat közben lassan szoktak össze (Fotó: Sajtószoba)

A Totemről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top