nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka gyerekeinek nyári munkája

Dolgozni fognak a nyáron Rubint Réka gyerekei: „Nekik ez a természetes”

A fitneszlady gyerekei nem a pénzért vállaltak nyári munkát.

Véget ért az iskola, és Rubint Réka két nagyobbik gyerekének, a 18 éves Larának és a lassan 17 éves Norbikának határozott tervei vannak a nyárra: részidőben mindketten dolgozni fognak – írja a legfrissebb Story magazin.

Rubint Réka

Rubint Réka nagyon büszke a gyerekeire – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

Nincs szükség arra, hogy bármit is rájuk erőltessünk, mint például a nyári munkát. És nem is egy kis mellékesért szánták rá magukat – kapnak tőlünk zsebpénzt, amiért szintén megdolgoznak, és van némi megtakarításuk –, egyszerűen nekik ez a természetes” – mesélte a fitneszlady, aki azt is elárulta, milyen nyári munkát vállaltak a gyerekei.

Norbika pár hete mondta az apjának, hogy szeretne jobban belelátni az üzletbe, majd megkérdezte, hogy bejöhetne-e a központi irodánkba segíteni, illetve beállhatna-e az egyik boltba eladónak, mert akkor egyúttal azt is megtanulja, hogyan kell a vevőkkel bánni. Norbi persze a legnagyobb örömmel bólintott rá. Lara pedig abban a lovardában szeretne több időt tölteni, ahol így is ott van szinte mindennap 3-4 órát – gondozza a saját lovát, lovagol” – mondta el Rubint Réka.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin
 

Olvass még Rubint Réka gyerekeiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top