nlc.hu
Életmód

Schobert Norbert megmutatta fia fogyását

Schobert Norbert megmutatta kisebbik fia fogyását

A fitneszguru szerint azért vágtak bele Zalánnal az életmódváltásba, mert sokan bántották a kisfiút testalkata miatt.

„Először is nem volt rákényszerítve az Update!” – ennek a leszögezésével kezdte Schobert Norbert legutóbbi Facebook-bejegyzését, melyben képeken keresztül mutatta meg, milyen fizikai átalakuláson ment át a kisfia egy év leforgása alatt.

Schobert Norbi

Fotó: RTL Magyarország

A fitneszguru állítása szerint 2011-ben született Zalánt sokan csúfolták kevésbé sportos megjelenése miatt s ebből mindkettőjüknek elege lett, a gyermek ezért életmódot váltott. Felhagyott az iskolai menzával és helyette egy éven át az édesapja cégének termékeit fogyasztotta. A tagadhatatlanul kissé reklám hatású bejegyzésében szerepel a régi mellett egy közelmúltban készült fotó is Zalánról. A képek alapján a fiú testfelépítése az elmúlt hónapban valóban sokat változott és apja szerint ez „még nem a vége”.

Schobert Norbert, aki sokat beszélt korábban arról, hogy gyerekként maga sem volt sportos alkat és emiatt sokan bántották, a bejegyzésben nyomatékosította, hogy nagyon büszke a fiára. Szerinte egyébként Zalán nemcsak testileg, hanem lelkileg is nagy átalakuláson ment át egy év leforgása alatt.

Schobert Zalánt tizenegyedik születésnapján apja szintén egy olyan bejegyzéssel köszöntötte fel, melyben hangsúlyt kapott a kisfiú átalakuló testalkata. Akkor azt írta közösségi oldalán:

Isten éltessen 11. szülinapod alkalmából, legkisebb Fiam! Kicsi úszóbajnok, kitűnő tanuló lettél. Pufi voltál kicsinek, mint jómagam és minden gyerekem, de  hallgattál rám! Bántottak, de felülemelkedtél és hittél az álmainkban. Pici vagy, de én felnézek Rád!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top