nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbika extrém fürdővel borzolta a kedélyeket

Schobert Norbika extrém fürdővel borzolta a kedélyeket

A 17 éves Schobert Norbika hamarosan az RTL Sztárbox című műsorban mutatja meg az erejét.
Schobert Norbi

Schobert Norbi és Rubint Réka 17 éves fia, ifjabb Schobert Norbert tavaly, mikor megnyerte a Farm VIP-et, az egész ország szívébe belopta magát. Norbika, aki az iskolában még egyáltalán nem tartozott a legsportosabb diákok közé – és ezért rendszeresen csúfolták is – mostanra teljes életmódváltást eszközölt és olyan tempót diktál, hogy már édesapja is nehezen tartja vele a lépést.

Norbika, akire nemrég rátalált a szerelem és hamarosan az RTL Sztárbox című műsorában is megmutatja majd az erejét, a közösségi oldala tanúsága szerint javában készül a megmérettetésre. A hétvégén olyan videót osztott meg rajongóival, ahol az látszik, az extrém módszerektől sem riad vissza, hogy a határait feszegesse.

A jeges fürdő egyébként megosztotta az ifjabb Schobert rajongótáborát. Volt, aki méltatta a fiú elszántságát és gratulált a tűrőképességéhez, mások viszont elképesztően rossz ötletnek tituláltak a jégben fürdőzést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top