nlc.hu
TV-sztárok

Ő ifjabb Schobert Norbi barátnője

Először beszélt a barátnőjéről ifjabb Schobert Norbi

Kiderült, ki rabolta el a fitneszguru nagyobbik fiának a szívét.

Nemrég rátalált a szerelem az ifjabb Schobert Norbira. Barátnőjéről a Fókuszban adott interjúban mesélt először a fitneszházaspár középső gyermeke, aki korábban arra panaszkodott, hogy sok lány csak a hírneve és a pénze miatt közeledik hozzá.

Schobert Norbika,

Már foglalt Schobert Norbika szíve – Forrás: RTL / Fókusz – videó

Kiderült, egy olyan lány rabolta el Schobert Norbi Junior szívét, akivel kicsi koruk óta ismerik egymást, nemrég újra találkoztak és egymásba szerettek.

„Már gyerekkorban ismertük egymást, de olyan szinten elveszett köztünk a kapcsolat, mint amikor a játszóházban összebarátkozol egy kislánnyal a csúszdán, és utána már nem is beszéltünk semmit, teljesen megfeledkeztünk egymásról, nem is tudtunk egymás létezéséről, és aztán hirtelen vidéken találkoztunk. Én nem igazán ismertem fel, ő engem felismert. Már biztos hallott rólam a tévében, mert azért szerepeltem, meg az újságokban. És akkor most már ilyen, kicsit érettebb fejjel elkezdtünk újra beszélgetni. És most már nem azt kérdeztem tőle, hogy eljön-e velem az ugrálóparkba, hanem elhívtam sétálni, meg beszélgetni” – mesélte a fitneszguru 18 éves fia, aki arra a kérdésre, hogy „És szerelem van?”, igennel felelt. „Nem is kicsi. (…) Én érzem, hogy mi van bennem, és ennek nagyon örülök” – jegyezte meg mosolyogva.

Norbika egyébként a Fókusz kamerái előtt arról is beszélt, hogy Amerikába szeretne költözni. Tervei szerint üzleti iskolába járna kint, mellette pedig dolgozna és tanulná a nyelvet. „Az ottani tudást is magamba szívnám, egy pár év múlva meg talán azt tökre hasznát tudnám venni itt, hogy ha ide esetleg visszajönnék. Az tök jó lenne, ha esetleg már ott el tudnám érni, amit esetleg itt a szüleim. És akkor ott, magamnak egy teljesen új életet el tudnék kezdeni” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top