nlc.hu
Sztárok

Sztárbox

Durva felvételek: Árpa Attila pillanatok alatt kiütötte Nagy Ervint – Fotók

Borbély Alexandra férje borzasztó csalódott volt, hogy kikapott.

Kár tagadni a dolgot: Árpa Attila nem finomkodott, durván nekiment Nagy Ervinnek. Mindössze 38 másodperc volt hátra az első menetből, amikor Ervin akkora ütéseket kapott, hogy padlóra került, amit a bíró úgy ítélt meg, hogy túlságosan durvák voltak ahhoz, hogy a színész folytassa a meccset. Ervin először nem is értette, mi történt, majd csalódottan vette tudomásul, hogy számára ennyi volt a Sztárbox.

Íme pár fotó Árpa Attila ütéseiről

Árpa Attila
Megnézem
Összes kép (7)

És még két felvétel

„Még nem tudom, hogy dolgozom fel, ez az életem egy nagy feladata lesz, de majd megpróbálom. Lehet, hogy nem kesztyűztem eleget. Számítottam egyébként erre a stílusra, de azt hittem, lábon jobban ki tudom védekezni” – mondta el az összecsapás végén Ervin, akinek a felesége, Borbély Alexandra is megszólalt. 

„Ervin most nagyon csalódott. De én nagyon büszke vagyok rá, és ezt nagyon sokszor fogom neki elmondani, nagyon sokszor. Azt gondolom, vannak olyan dolgok, amire nem számíthatott. Ugye, a szerencse, és szerintem az elején kapott olyan ütéseket, amik után nagyon nehéz lábon maradni. Bár egyáltalán nem akarok itt szakérteni… Annak örülök, hogy ő most pici gyerekek apukája, meg Loláé, aki nagyon izgult, és nem fogunk tovább azon izgulni, hál’ istennek, hogy mi lesz az apukájukkal, mert most hazavisszük” – nyilatkozta Csobot Adélnak a színésznő.

Árpa Attila és Nagy Ervin (2)

Árpa Attila és Nagy Ervin (Fotó: Trenka Attila)

Árpa Attila hétfőn ezt közölte a közösségi oldalán: „Kedves hölgyek! Elárulom nektek, hogy másfél perc néha igenis egy örökkévalóságnak tűnhet!”

Persze Nagy Ervin sem maradt szótlan: „Köszönöm a csókos szájat, Attikám! Szépen ledurrantottál! Gratulálok! További sok sikert!”

A színész egyébként arról írt nemrég, hogy a Karikó Katalinnal készült közös kép örökre ott lóg majd a szobája falán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top