nlc.hu
Aktuális

Schobert Norbika a randizásról

Ifj. Schobert Norbi a randizásról: „Nehéz kiszűrni azt az embert, aki nem azért ismerkedik velem, hogy ki vagyok”

Azt is elmondta, milyen lányok jönnek be neki.

Ifj. Schobert Norbi nevét már korábban is ismerte az egész ország, hiszen Rubint Réka és Schobert Norbert fia, most mégis új oldalát tekinthették meg, amikor szerepelt a Farm VIP-ban és meg is nyerte azt. Ma, a Mokka vendégeként elmesélte, hogyan néz ki egy átlagos napja, és azt is, szokott-e randevúzni. 

ifj. Schobert Norbi

ifj. Schobert Norbi

„Az én korosztályom még nem igazán tudja, hogy mit akar csinálni. Csak végez az iskolába, hazamegy, játszik, vagy semmit sem csinál. Egy csomószor azt hallom, hogy hazamennek, és lefeküdnek aludni még délután. Én például ezt soha nem tudnám csinálni. Ilyen szempontból érettebb vagyok, mert vagy eljövök edzeni, vagy akkor tanulok. Meg azon gondolkodom, hogy milyen új célokat tudnék magamnak kitűzni. Szerintem ez egy jó tulajdonság, mert ha már most tudja az ember, hogy mi a célja az életben, és azt űzi maximális erővel, akkor bármit el lehet érni – mesélte Norbi, akinek akadnak lány rajongói, addig mégis nehezen jut el, hogy megismerkedjen velük. – Nem úgy ismernek meg, hogy semmit nem tudnak rólam. Ilyen szempontból nehezebb, hogy nem tudok tiszta lappal indítani, hogy akkor tényleg magamért szeressen az az adott személy. Nehéz kiszűrni azt az embert, aki nem azért ismerkedik velem, hogy ki vagyok, hanem azért, amilyen vagyok.”

Norbi azt is elmondta, számára nem kizáró ok, ha egy lány nem sportol, azonban az fontos, hogy legyen igényes a kinézetére és ápolt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top