nlc.hu
Életmód

Ifj. Schobert Norbi tervei

Ifj. Schobert Norbi komolyan veszi a bokszot, már országos bajnokságra készül

Mindenki támogatja az álmai elérésében.

Ifj. Schobert Norbi szépen halad az úton, hogy kilépjen szülei, Rubint Réka és Schobert Norbert árnyékából. 2022-ben a Farm VIP-ben mutatta meg, mennyire önálló tud lenni, majd tavaly elképesztő energiával készült a Sztárboxra

ifj. Schobert Norbi

Fotó: Birton Szabolcs

Ugyan az első mérkőzésén kikapott Istenes Bencétől, a ringben mutatott teljesítménye sokakat lenyűgözött. Még ellenfelét is, aki így nyilatkozott róla: „Norbikának egy óriási tapsot szeretnék kérni! Ez a csávó nagyon kemény! Komolyan mondom, tudom, hogy ebben a súlycsoportban nagyon sokan be voltak szarva attól, hogy velem kiálljanak. Te pedig szó nélkül belementél ebbe a harcba. Nagyon tökös gyerek vagy! És ne engedd mostantól, hogy bárki is Norbikának hívjon a családodon kívül, mert te ma Norbi lettél a ringben. Egy kisfiú jött be, de egy férfi távozik. És a szüleid nagyon büszkék lehetnek rád. Csodás gyereketek van! Ha nekem is ilyen fiam lesz, akkor nagyon büszke leszek magamra.

A biztató szavak célt értek, ugyanis Norbi azóta sem hagyott fel az ökölvívással. Sőt, annyira beleszeretett, hogy egyre komolyabban veszi és heti hat napot tölt edzéssel.

Szeretnék versenyeken indulni. Akár decemberben kipróbálnám magam az országos bajnokságon is. Az edzőm is támogat ebben, meg igazából mindenki. Szerintem csak magadban kell hinni, és nagyon nagy szorgalom meg kitartás kell hozzá. Nyilván vannak hullámvölgyek, amikor az ember elgondolkodik, hogy mi van, ha. De mi van, ha igen? Mi van, ha sikerül? Én így állok hozzá” – mondta a mai Reggeliben Norbi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top