nlc.hu
Sztárok

Sztárbox

Durva felvételek: Íme Istenes Bence és Schobert Norbi Jr. véres bunyója

A második Sztárbox főmérkőzése volt az első olyan férfi összecsapás, amely nem kiütéssel ért véget.

Istenes Bence és Schobert Norbi Jr. óriási fordulatszámon bokszolták végig a négy menetet. A mérkőzés előtti hetekben ment az adok-kapok mindkét féltől, így már sokan várták, hogy vajon melyik híresség kerül ki győztesként: a 18 éves sztárcsemete (akinek új párja a helyszínen drukkolt) vagy a 36 éves kétgyermekes családapa. Az már a bejátszásokból kiderült, hogy Bence és Norbi keményen készültek a műsorra. A küzdelem során becsúszott pár látványos ütés, Schobertnek az elején megsérült és egyre jobban vérzett az orra, de ez sem állíthatta meg.

Ebben a galériában többek között erről is láthatsz felvételeket 

Istenes Bence és Schobert Norbert Jr.
Megnézem
Összes kép (20)

Istenes Bence a meccs után elkérte a mikrofont Héder Barnától, és megdicsérte a fitneszguru fiának a ringben nyújtott teljesítményét: „Norbikának egy óriási tapsot szeretnék kérni! Ez a csávó nagyon kemény! Komolyan mondom, tudom, hogy ebben a súlycsoportban nagyon sokan be voltak szarva attól, hogy velem kiálljanak. Te pedig szó nélkül belementél ebbe a harcba. Nagyon tökös gyerek vagy! És ne engedd mostantól, hogy bárki is Norbikának hívjon a családodon kívül, mert te ma Norbi lettél a ringben. Egy kisfiú jött be, de egy férfi távozik. És a szüleid nagyon büszkék lehetnek rád. Csodás gyereketek van! Ha nekem is ilyen fiam lesz, akkor nagyon büszke leszek magamra.”

Istenes Bence és ifjabb Schobert Norbert

Az RTL Sztárbox című műsorának második élő showműsora, Istenes Bence és Schobert Norbi Jr. (Fotó: Trenka Attila)

És kikre számíthatunk legközelebb?

November 12.

Női könnyűsúly: Nyári Dia – Járai Kíra

Férfi középsúly: Rácz Jenő – Kabát Péter

Férfi nehézsúly: Pintér Tibor – Dobrády Ákos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top