nlc.hu
Aktuális

Így énekel Schobert Norbika

Hallottad már Schobert Norbikát énekelni? Most fogod!

Lehet, a következő egy tehetségkutató műsor lesz, ahol feltűnik?

Habár régóta ismeri az ország Rubint Réka és Schobert Norbi középső gyerekét, Schobert Norbikát, a fiú az elmúlt években szülei árnyékából kilépve egyedül is megmutatta magát a médiában. Szerepelt a Farm VIP-ben, amikor sok ember szívébe belopta magát, majd meg is nyerte a műsort. Tavaly a Sztárboxban szintén elképesztő kitartásáról tett tanúbizonyságot. 

Ifj. Schobert Norbert

Fotó: Trenka Attila

Norbiról azóta több szó esik, mint valaha. Nagyjából mindent tudni lehet a szerelmi életéről és arról, annyira a szívébe zárta a bokszot, hogy komolyabban is megpróbálkozik ezzel a sportággal. Szüleitől nem ritka, hogy büszkélkednek vele. Réka általában az interjúkban szokta kiemelni, milyen elégedett fiával, Norbi pedig a közösségi oldalakon szokott róla videókat megosztani. 

A fitneszguru most is így tett. A Schobert család farsangi bulit tartott, ahol előkerült egy karaoke gép is. Így végre az is kiderült, a 18 éves srácnak még az énekléshez is van némi tehetsége. Ki tudja, lehet a következő tévés szereplése egy tehetségkutató műsor lesz…

Norbi csak ennyit fűzött a felvételhez:

Gratulálok, fiam! Főleg, hogy nem ezzel foglalkozol!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top